Binance, En Fazla Trafiği Türkiye’den Alacak

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de yeni bir devir yaşanıyor. Amerika’da yaşanan sıkı regülasyon kurallarının da tesiriyle güç bir periyottan geçen borsada, yeni devirde artık Amerikan vatandaşları Binance.com adresinden direkt olarak borsaya erişemeyecek. Bu noktada Amerikan vatandaşlarını kaybetmek istemeyen Binance de, bölgeye özel bir kripto para borsasını tanıtırken, yaşanacak bu gelişmenin farklı tesirleri de olacak.

Amerika’dan sonra borsanın en fazla trafik aldığı bölge ise Türkiye. Türk vatandaşlarının hayli sık bir halde tercih ettiği kripto para borsası, Amerikan vatandaşlarına 12 Eylül tarihinden itibaren kapanacak. Yani takribi bir buçuk ay sonra Binance’in en fazla trafiğini Türkiye oluşturacak.

Bu durum da aslında Türkiye kripto para kesimi için hayli değerli bir gelişmenin yaşanacağı manasına geliyor. Dünyanın en büyük kripto para borsasında artık en büyük çoğunluk haline gelecek olan Türklerin, kripto para dalında ismini bir de bu türlü duyuracak olması elbette bölüm için çok hoş bir gelişme.

Aynı vakitte Türkiye’den aldığı trafiğin ve yapılan atılımların farkında olan birçok borsa da, son periyotta ülkemize özel hizmetler vermeye başladı. Bu sürecin de önümüzdeki periyotta artarak devam etmesi bekleniyor.

Binance, En Fazla Trafiği Türkiye’den Alacak yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu