Binance’deki Bu 5 Altcoin Sürpriz Yapabilir! – Dovizhabercisi.com

Kripto para traderları Binance’de olan bu 5 altcoin için açıklamalarda bulundu. Traderlar yeni sürprizler olabileceğini söyledi.

Ethereum fiyatı yükseliş ivmesi kazandı

Ethereum fiyatı, 1.550 dolar bölgesinin yakınında güçlü bir destek buldu. Bir taban oluştu ve ETH fiyatı, bitcoin’e benzer şekilde 1.600 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde yeni bir artış başlattı. 1.620 dolar ve 1.650 dolar direnç seviyelerinin üzerinde net bir hareket oldu.

Ayrıca, ETH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.580 dolar civarındaki dirençle büyük bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. 1.697 dolar civarında bir yüksek oluştu ve fiyat şu anda kazançları pekiştiriyor.

Trader'lar: Binance'deki Bu 5 Altcoin Sürpriz Yapabilir!

1.558 dolardan 1.697 dolara yükselen son rallinin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Ether fiyatı şu anda 1.650 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. Ani bir direnç 1.700 dolar seviyesinin yakınında.

Bir sonraki büyük direnç 1.720 dolar seviyesinin yakınındadır. 1.720 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde yukarı yönlü bir kırılma, başka bir istikrarlı artışı tetikleyebilir. Belirtilen durumda, fiyat belki de 1.800 dolar direncine doğru yükselebilir. Daha fazla kazanç, Ether fiyatını 1.880 dolarlık direnç bölgesine gönderebilir.

Bu altcoin belirlenen seviyeye yakın mı?

Unbanked ve Mastercard, Litecoin Card’ı piyasaya sürmek için bir araya geldikçe, Litecoin her yerde daha yaygın hale geliyor. Bu kart, Avrupa nüfusunun %84’ünden fazlasına ulaşma potansiyeli ile hem Avrupa’da hem de Birleşik Krallık’ta kullanıma sunulacaktır. Bu, kriptonun yalnızca Avrupa’da değil, dünyada yaygın olarak benimsenmesi için bir katalizör olabilir.

Kripto para şu anda istikrarlı bir şekilde yukarı doğru hareket ediyor. LTC şu anda 97,57 dolardan işlem görüyor ve son yedi gün içinde yaklaşık %12 arttı. LTC şu anda 87 dolar desteğinin üzerinde oturuyor. Bu desteğin konsolidasyonunun kripto paranın 100 dolar veya üzerine çıkmasına yardımcı olması bekleniyor.

Trader'lar: Binance'deki Bu 5 Altcoin Sürpriz Yapabilir!

Litecoin’in yeni kripto kartını çevreleyen son gelişmenin, talebi yukarı çekebileceği için fiyatı üzerinde de bir etkisi olması bekleniyor. Bunu göz önünde bulundurarak, yatırımcılar ve traderlar uzun vadede rahatça anlaşabilirler. LTC boğaları, kripto paranın fiyatını da etkileyebileceğinden, büyük kripto para birimlerinin fiyat hareketini de izlemelidir.

Boğalar mevcut direnci kırmada başarılı olursa, Litecoin’in Mayıs 2022 fiyat seviyelerine geri döndüğünü görebiliriz, bu da yatırımcılara ve traderlara yukarı doğru büyüme için daha fazla alan verebilir. Şimdilik, yatırımcılar ve traderlar LTC varlıklarıyla rahat edebilir veya son gelişmeler iyimserlik sinyalleri gösterdiğinden birikim yapabilirler.

Şubat ayı MATIC için hayal kırıklığı mı olacak

MATIC’in fonlama oranları, OKX ve CoinEx hariç çoğu borsada kısa pozisyonlar ödeyen uzun pozisyonlar ile nötr kalır. Zincir üstü analitik firması Jarvis Labs’a göre, negatif oranlar ve a istisnai bir şekilde yatırımcılar için zincir üzerinde bir satın alma olarak mevcut.

Yukarıdakilere ek olarak, aktif adres sayısı MATIC’in fiyatına göre dalgalanmaktadır. Fiyat hareketi düştüğünde, adres sayısı da bunu takip eder. Ancak Jarvis Labs’ın tarihsel verilerine göre, Ocak ayından bu yana tokeni tutan adreslerin sayısı arttı.

Trader'lar: Binance'deki Bu 5 Altcoin Sürpriz Yapabilir!

Benzer şekilde, yatırımcıların Polygon’un yerel tokenine olan güveni arttıkça, geçen ay fiyat oynaklığı arttı ve fiyatı Kasım ayından bu yana yeni zirvelere çıkardı. Jarvis Labs’ın analizi, MATIC’te 30 günlük fiyat dalgalanması arttığında, fiyatın aşağı yönlü eğilim gösterdiğini öne sürüyor. Hem fiyat hem de oynaklık ölçütleri şu anda 30 günlük zaman diliminde yükseliyor ve bu da tokenin bazı kazanımlarının izini sürebileceğini gösteriyor.

Ayrıca, işlem hacmine dayalı MATIC/USDT işlem çifti Kümülatif Hacim Deltası (CVD) nötr kaldı. Öte yandan, MATIC/BUSD çifti Matic, sürekli CVD düşerken spot teklif gördü. Kısacası, Jarvis Labs’ın analizi, MATIC’in uzun konsolidasyon ve çıkış döneminden sonra, tokendeki duyarlılığın hafife alınmaması gerektiğini gösteriyor. Bununla birlikte bir geri çekilme uyarı işaretleri de var.

Binance coin fiyatı %5’in üzerinde arttı

Geçtiğimiz hafta, BNB fiyatı 300 dolar seviyesinin üzerinde bir destek tabanı oluşturdu. Boğalar aktifti ve fiyatı 310 dolar ve 312 dolar direnç seviyelerinin üzerine çıkarmayı başardılar.

Fiyat bir günde %5’in üzerinde arttı ve 320 dolar direncinin üzerinde bir hareket oldu. Ayrıca, BNB/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 320 dolar yakınındaki dirençle büyük bir daralan üçgenin üzerinde bir kırılma oldu. Parite şimdi Bitcoin ve Ethereum’a benzer pozitif işaretler gösteriyor.

Trader'lar: Binance'deki Bu 5 Altcoin Sürpriz Yapabilir!

Bu altcoin 332 dolara kadar yükseldi ve şu anda kazançlarını pekiştiriyor. Şu anda 320 doların ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde işlem görüyor. Ayrıca 301 dolardan 332 dolara yükseliş hareketinin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin oldukça üzerindedir.

Yukarı yönde, ayılar 332 dolar ve 332 dolar direnç seviyelerini koruyor. Bir sonraki büyük direnç 350 dolar seviyesinin yakınında, bunun üzerinde fiyatın yakın vadede 400$ seviyesini test etmesi muhtemel. Daha fazla kazanç, fiyatı 420 dolar seviyesine gönderebilir.

Aptos fiyatından ne bekleniyor

Aptos (APT), son otuz gündeki performansıyla baş döndürüyor ve şimdi kripto, son 24 saatte %8’den fazla fiyat artışının ardından CoinMarketCap’in trend listesinde en üst sırayı aldı.

Dovizhabercisi.com olarak belirttiğimiz üzere APT, son güne göre %8,16’lık bir fiyat artışının ardından şu anda 18,11 dolardan el değiştiriyor. Altcoin, aynı zaman diliminde 18,63 dolara ve 15,66 dolara kadar düşebildi. APT’nin haftalık performansı %1,93 ile hala kırmızıda iken, aylık performansı %380,07 ile yeşilde olduğu için hayret verici.

Bu altcoin için günlük grafiğe bakıldığında, kripto fiyatının 17.6659 dolar civarındaki desteğe yakın işlem gördüğü açıktır. APT’nin fiyatı bugünkü işlem seansını bu seviyenin üzerinde kapatamazsa, fiyatın bir sonraki destek olan 16.7743 dolara düşmesi muhtemeldir.

Öte yandan, APT’nin 9-EMA çizgisi hala 20-EMA çizgisinin üzerinde yükseliyor. Bu, APT’nin fiyatını yukarı doğru itmek için hala yeterli yükseliş momentumunun olduğunu gösterebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Dovizhabercisi.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Dovizhabercisi.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Dovizhabercisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Dovizhabercisi.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Dovizhabercisi.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Dovizhabercisi.com’u bağlamaz.

Uyarı: Dovizhabercisi.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Dovizhabercisi.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Dovizhabercisi.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Başa dön tuşu