Binance’in Coini EOS’u Geride Bıraktı

Changpeng Zhao’nun grubun inhisarında olan BNB’lerin de yakılacağını açıklaması, dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’in BNB isimli kripto parasında hoş bir yükselişe sebep oldu.

Başarılı isim, hususla ilgili yaptığı açıklamada white paperda gruba ayrılan koinlerin de yakılacak olan koinler ortasında alınacağını söz etti ve bu durum BNB arzında daha da kısıtlama yaratacak bir gelişme olarak kayıtlara geçti. İşte bu olayın akabinde BNB fiyatında bir ölçü da olsa artış yaşandı ve bu artış, BNB’nin dünyanın en kıymetli kripto paraları listesinde EOS’u geride bırakmasına ve 6. sıraya yerleşmesine yetti.

Bu haberin akabinde yükselse de, şu an itibariyle kripto para kesiminin de şiddetli bir süreçten geçmesinin akabinde BNB’de düşüş başladı. Lakin bu düşüşe karşın BNB 6. sıradaki yerini korudu.

Şu an için toplamda 250 milyon dolarlık günlük hacme sahip olan koin, market pahası açısından da 4 milyar 336 milyon dolara gelmiş durumda. Binance Coin’in bu alanda bir sonraki rakibi ise Bitcoin Cash. Bitcoin Cash’in toplam piyasa pahası ise 6 milyar dolardan fazla.

Otoriteler, CZ ve takımının daha başarılı işler yapması ve mevcut süreci genişletmesi durumunda, BNB fiyatının daha da artacağını tabir ediyor.

Binance’in Coini EOS’u Geride Bıraktı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu