TIE: Türkiye Bitcoin Hakkında En Çok Tweet Atan Ülkelerden

TIE araştırmasına nazaran toplumsal medya sitesi Twitter’dan kripto para üniteleri ile ilgili tweet atan ülkeler ortasında Türkiye en çok tweet atan 6 ülkeden bir tanesi. Türkiye’nin giderek daha fazla kripto paralar ile ilgilenen vatandaşlara sahip olduğunu gösteren çalışmalar sonucunda kripto para ünitelerinin geliştiği ve Türkiye’nin geleceğin piyasası olan bu piyasada faal rol alabilecek olduğunu göstermekte.

ABD’nin %38.9 oranı ile en çok kripto paralar hakkında tweet atan ülke olduğunu açıklayan TIE, bundan sonra ise %10.5 oranı ile İngiltere’nin geldiğini açıkladı. %61 oranı ile ABD’nin kripto para ile ilgili olumlu tweet atan ülkeler ortasında birinci sırayı tekrar koruduğu ve kripto paralar hakkında gelecek beklentisi olan ABD vatandaşı şahısların sayısının giderek daha fazla arttığını açıkladı.

Türkiye’nin en çok kripto paralar hakkında tweet atan 6 ülkeden birisi olması ise Türk vatandaşlarının kripto para ünitesi yatırımlarına olan ilgisini gösteriyor. Hindistan, Kanada ve öbür birtakım ülkelerde kripto paralar hakkında hayli fazla tweet atılan ülkeler ortasında birinci 6 ortasında yerini alıyor.

*TIE araştırmaları.

Haberin devamı: TIE: Türkiye Bitcoin Hakkında En Çok Tweet Atan Ülkelerden birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu