Bir Hindistan Kripto Borsası Daha Kapandı

Hindistan kripto para ünitesi borsası Cryptokart’ın kurucusu Gaurang Poddar, şirketinin geçen hafta yayınlanan bir LinkedIn (NYSE:LNKD) yayınında kapandığını açıkladı.

Poddar, açıklamasında borsanın yaptıkları sıkı çalışmadan ötürü güç olduğunu söyledi. Borsanın kapandığını lakin genel olarak deneyimin olumlu olduğunu belirtti. Ve platformla gurur duyduğunu ve alanda kalmaya niyetli olduğu sonucuna vardığını belirtti. Ayrıyeten “Kendi borsalarını başlatmak isteyen birilerini tanıyorsanız, lütfen bana bildirin.” kelamlarını ekledi.

Poddar, eser idaresinde fırsatlar aradığını açıkladı ve bu tıp fırsatlar hakkında bilgi sahibi olan herkese onunla bağlantı kurmasını istedi. Poddar, kabaca bir yıl dokuz ay evvel 2017 yılında Cryptokart’ı başlattı.

Haber, Hintli kripto borsası Koinex’in Haziran ayında faaliyetlerine son vermesinin akabinde geldi. Mayıs ayında Coinome hizmetlerinin durdurulduğunu açıkladı. Coinome ülkede faaliyet gösteren bir kripto borsasıydı. Her iki Hindistan kripto para borsası da, kripto para ünitelerine karşı yasal düzenlemelerin düşmanca halini ve oluşturduğu makus ortamı kapatılmalarının nedeni olarak gösterdi.

Haber kaynaklarının geçen ay bildirdiği üzere, Hintli milletvekillerinin kripto para üniteleri ile ilgilenen vatandaşlar için 10 yıl mahpus cezası uygulaması önerdikleri bildirildi. Yeni şiddetli kripto düzenlemesi, “Kripto para ünitelerinin yasaklanması ve Resmi Dijital Para Ünitesi Faturalarının Düzenlenmesi 2019” isimli sızdırılan yasa taslağı büyük tartışmalara neden olmuştu.

The post Bir Hindistan Kripto Borsası Daha Kapandı appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu