ETH/BTC’de 2.5 Yıl Öncesine Dönüldü!

Ethereum, Bitcoin karşısında bedel kaybetmeye devam ediyor. ETH/BTC kuru 2017 yılının Mart ayından bu yana görülmemiş düzeylere geriledi. Öte yandan Coin360’ın datalarına nazaran, Ethereum fiyatı dolar karşısında son 7 günde yüzde 25’den fazla paha kaybetti.

En büyük altcoin olan Ethereum’un Bitcoin karşısındaki bedeli 0.0205 BTC’ye kadar geriledi. Bu düzey en son 13 Mart 2017’de görülmüştü. Ethereum o gün 23-30 dolar aralığında el değiştiriyordu. Kripto para ünitesi her ne kadar Bitcoin karşısında büyük bedel kaybı yaşayarak 2017 yılındaki düzeyleri görmüş olsa da dolar karşısında o periyoda nazaran 8 kat daha bedelli.

Ethereum fiyatındaki düşüşün temel nedeni ise son günlerde Bitcoin’de görülen düşüşten ve Bitcoin’in daima olarak piyasa hakimiyetini artırmasından kaynaklanıyor. En büyük kripto para ünitesi son 7 günde yüzde 15’ten fazla bedel kaybetti. TSİ 15:08’da Bitcoin 10.307 dolardan alınıp satılabiliyordu.

Bitcoin’in piyasa hakimiyetini daima artıyor olmasından ötürü en büyük kripto para ünitesi BTC paritesinde altcoin’lere hiçbir formda fırsat vermiyor.

Haber İçeriği: ETH/BTC’de 2.5 Yıl Öncesine Dönüldü!

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu