Bitci, yeni iş birlikleriyle üyelere ve GLFT arzı katılımcılarına özel fırsatlar sunuyor

Kripto para borsası Bitci, 2023 yılında yakaladığı ivmeyle yeni iş birlikleri geliştirmeye devam ediyor. Borsa tarafından yapılan açıklamaya göre, bilet.com, Little Caesars ve Sporcard iş birlikleriyle Bitci üyelerine ve Global Fan Token arzı katılımcılarına ayrıcalıklı fırsatlar sunuluyor.

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, ekosistemdeki kullanıcılara yönelik yenilikçi projeler geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde atılan önemli adımların ardından bilet.com, Little Caesars ve Sporcard ile anlaşma sağlayan borsa hem Bitci üyelerine hem de Global Fan Token arzı katılımcılarına önemli fırsatlar sunuyor. Bitci’de, önümüzdeki dönemde de büyük marka iş birlikleri devam edecek.

GLFT arzı katılımcılarına ayrıcalıklı seyahat avantajları

Bitci Borsa, bilet.com iş birliğiyle GLFT arzı katılımcılarına özel ayrıcalıkların sunulduğu yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. 26 Nisan-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın katılımcılarına çeşitli avantajlar sunuluyor. Bu kapsamda, arza katılım sağlayan Bitci.com.tr üyelerine e-mail ve sms yoluyla indirim kodları iletiliyor. Böylelikle, Bitci.com.tr müşterileri için yurt içi uçak biletlerinde 50 TL, yurt dışı uçak biletlerinde 100 TL ve ayrıca bütün araç kiralama işlemlerinde de yüzde 10 indirim sağlanıyor. 

Bitci üyelerine özel Little Caesars indirimleri 

Bitci üyelerine özel olarak geliştirilen Little Caesars indirim kampanyasında ise tüm Bitci.com.tr üyeleri, 26 Nisan-30 Haziran 2023 tarihleri arasında e-posta ve SMS yoluyla kendilerine iletilen indirim kodunu kullanarak Little Caesars Pizza internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden verecekleri 80 TL ve üzeri siparişlerde yüzde 10 indirim kazanıyor. 

Bitci’den sporseverlere müjde: Sporcard iş birliği

Global Fan Token arzına katılım sağlayanlara özel olarak tasarlanan Sporcard kampanyası, son dönemde Bitci Borsa tarafından açıklanan bir diğer kampanya oldu. Katılımcılar, bu gelişmeyle birlikte 8-31 Mayıs tarihleri arasında Sporcard sistemiyle anlaşmalı tüm spor salonlarına 5 gün süreyle ücretsiz giriş hakkına sahip oluyor. Gereklilikleri yerine getiren tüm üyelerin kampanyadan faydalanmak için 27 Nisan-7 Mayıs tarihlerinde Global Fan Token resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurması gerekiyor.

Bitci üyelerine özel lastik.com’da 250 TL indirim kampanyası başladı

Lastik.com ile gerçekleştirilen iş birliğiyle tüm Bitci üyelerine özel 250 Türk Lirası indirim kampanyası başladı. Kampanyaya göre, Bitci.com.tr üyeleri 2-31 Mayıs tarihleri arasında lastik.com üzerinden yapılacak 4 adet lastik siparişinde geçerli olmak üzere 250 Türk Lirası indirim kazanma şansına sahip oluyor. İndirim kodu ise her üyeye e-posta ve SMS yolu ile iletiliyor.

Başa dön tuşu