Bitcoin 4 Temmuz’da Yükselebilir

Kripto tahlil sitesi SFOX’tan yeni bir raporda, Bitcoin ünitesinin (BTC) 4 Temmuz’daki Amerikan Bağımsızlık Günü’nde fiyat artışı görebileceği öne sürülüyor. 3 Temmuz tarihli bir blog yayını, tatillerin bir kripto yükseliş piyasası sırasında taze FOMO’yu körüklediğini ya da kaybolma korkusu ortaya koyduğunu tez ederek ortaya çıkardığı etkiyi tahlil ediyor. Kestirimde şu kelamlara yer veriliyor:

Tatil kaynaklı fiyat dalgalanmaları, Google (NASDAQ:GOOGL) Trends’de aratılan Bitcoin sözü, SFOX perakende satışına yönelik bilgileriyle destekleniyor üzere gözüküyor. 2017 kış aylarında kripto yükselişi sırasında Amerika Birleşik Devletleri’nde “Bitcoin” arama sayısı hem Noel hem de Yeni Yılı izleyen günlerde arttığı belirtiliyor.

Verilerin kesin olmaktan uzak olduğunu belirten tahlil, yeniden de aile ve toplumsal ortakların birinci defa ilgiyi ve farkındalığı arttırdığını ortaya koyuyor. Tıpkı vakitte insanların varlıklarını arkadaşlarına ve sevdiklerine ikram etmeleri için fırsat sunuyor. Bu şartlar altında 4 Temmuz günü Bitcoin ünitesinin fiyat artışı görebileceği düşünülüyor.

Gözlemlerinden kaçınan analistler, eğilimi şu halde tanımlamaktadır:

Yatırımcılara ve tüccarlara hitap eden SFOX, kitle psikolojisinin genel hevesleri tarafından teşvik edilen fiyat doruklarının – değişen temel hareketlenmelerin tersine – süreksiz olduğunu gösterdi.

Bildirildiği üzere uzmanlar, mevcut pazar rallisinin 2017 yılının sonlarındaki durumun bilakis perakende ilgisi tarafından değil, büyük ölçüde kurumlar tarafından yönlendirildiğini gösteriyor. Bununla birlikte, Haziran ayının sonunda Google Trends’ten gelen bilgiler, ‘Bitcoin’in internet kayıtlarının 17 ayın en yüksek düzeyine ulaştığını ortaya koydu.

The post Bitcoin 4 Temmuz’da Yükselebilir appeared first on Kripto Para Haberleri Başkanı.

Başa dön tuşu