Bitcoin Düştüğünde Panik Satış Yapmak Doğru Mu?

Bitcoin fiyatı düştüğünde çabucak panik satış yapmak yatırımcılar için ziyadesiyle tercih edilen bir usul. Lakin bu yolun ne kadar insan tarafından sevildiği ve ne kadar insan tarafından tercih edildiği hiçbir kimsenin bilemediği bir soru. Beşerler, kripto para ünitelerine sahip olmayı severken, son yıllarda panik satışları sevenlerin sayısı da artıyor.

Aslında Bitcoin satışları her gün devam ediyor. Bugün bu salisede bile binlerce satış ve alım yapıldı. Siz bu yazıyı okuduğunuz sırada bilmiyoruz fakat binlerce insan Bitcoin aldı ve sattı. Şayet alımlar satışlardan daha fazla oldu ise Bitcoin fiyatı 100 dolar bile artmış olabilir. Tam karşıtı durumda ise 100 dolar yahut daha fazla-az düşüş olabilir.

Panik satışlar şayet ki çok acil paraya gereksiniminiz yok ise gerçek bir tercih değil. Çünkü yatırımcıların bu mevzuda yapması gereken panik satış değil, mümkün olduğunda az satış ile beklemek olmalı. Uzun ve orta vadeli yatırımcıların panik satış yapmasına ise hiçbir vakit acil para muhtaçlıkları yok ise gerek yok.

*Bu içerik bir yatırım önerisi yahut tavsiyesi niteliğinde değildir.

Haberin devamı: Bitcoin Düştüğünde Panik Satış Yapmak Gerçek Mu? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu