Bitcoin Google Trendlerde Geri Çekiliyor

BTC MAGAZİN – Kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, ethereum haberleri, Blockchain haberleri, kripto para tahlilleri ve uzmanlardan piyasa yorumları

Google (NASDAQ:GOOGL) trends datalarına nazaran Bitcoin aramaları düşüş yaşıyor.

Fundstrat Küresel Advisers kurucu ortağı Thomas Lee, 14 Temmuz’da bir tweet’te son Bitcoin (BTC) geri çekilmesinin sağlıklı olduğunu yazdı.

Lee, tweet’inde, Bitcoin için Google aramalarındaki son düşüşle ilgili telaşları de ele aldı:

Arama tahlili hizmeti Google Trends’e nazaran, Google’nin ABD’den gelen Bitcoin aramaları, Haziran ayının sonundaki tepe noktalarından bu yana yaklaşık % 45 oranında azaldı.

Türkiye’den gelen aramalarda da durum farklı değil. Bitcoin Google trends bilgilerinde Haziran’ın tepe noktasından bugüne aramalarda %40 azalma görülmekte.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, 12 Temmuz’da Bloomberg’le yaptığı röportajda, son rallinin çoğunlukla toplam süreç hacminin yaklaşık % 60’ının perakende yatırımcılar tarafından yönlendirildiğini söyledi.

Bloomberg ayrıyeten marj ticaretinin son büyüme için diğer bir katalizör olduğunu öne sürüyor. 11 Temmuz’da bildirdiği üzere, Binance, marj alım satım özelliği ortaya koyarak yatırımcıların mevcut istikrarlarını teminat olarak kullanabilmelerini sağladı.

Haziran ayının sonunda, Thomas Lee, Bitcoin’in oynaklığının, yatırımcılar için daha uygun bir biçimde uzun vadeli bir yaklaşım sergilemesi gerektirdiğini söyledi.

The post Bitcoin Google Trendlerde Geri Çekiliyor appeared first on BTC MAGAZİN.

Continue reading on BTCMagazin

Başa dön tuşu