Bitcoin’e Ne Oluyor? Piyasa Analisti Selcoin’e Göre Bitcoin Makul Düzeltmesini Yapıyor!

En büyük kripto para ünitesi Bitcoin, dün 13.700 dolara kadar yükseldikten sonra düşüşe geçti ve 11.800 dolara kadar geriledi. Yayın sırasında Bitcoin fiyatı 12.384 dolardan el değiştiriyordu ve son 24 saatteki değişim negatif.

Bitcoin fiyatındaki dalgalanma birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Birçok kişi bunun bir fiyat manipülasyonu olduğunu öne sürüyor. Twitter’da Selcoin olarak bilinen piyasa analistine nazaran ise Bitcoin makul düzeltmesini yapıyor.

Bitcoin’e neler oluyor sorusunun yanıtını vermek için bugün erken saatlerde değerlendirmelerde bulunan Selcoin, yükselişin kritik dayanak düzeyinin 11.700-11.800 dolar civarında olduğunu belirtiyor. Analiste nazaran, bu dayanağın kırılması durumunda Bitcoin 8.940 dolara kadar gerileyebilir.

Selcoin, bir müddettir Bitcoin’de gayenin 17.000 dolar ila 20.000 dolar aralığı olduğunu dillendiriyor. Bugün görülen makul düzeltmelerden ötürü maksattan sapılmadığını, lakin yükselişin dayanak düzeyinin kırılması durumunda maksattan şaşılabileceğinin sinyalini veriyor.

Selcoin, Türkiye’deki kripto topluluğu tarafından yakından takip edilen ve dengeli öngörüleri ile bilinen bir isim. Bu nedenle “Bitcoin’e neler oluyor” sorusu için yaptığı bu son kıymetlendirme hayli değerli.

Şimdi öncü kripto para ünitesinin ne yapacağı büyük merak konusu. Kısa vadede taraf üst mı yoksa aşağımı bunu bekleyip göreceğiz. Buna rağmen, birçok yabancı analist amacın 20.000 dolar ve hatta ötesi olduğu görüşünde. O denli ki EToro’nun kıdemli analisti Simon Peters, dün Bitcoin’in iki hafta içinde 20.000 doları göreceği öngörüsünde bulundu.

Haber İçeriği: Bitcoin’e Ne Oluyor? Piyasa Analisti Selcoin’e Nazaran Bitcoin Makul Düzeltmesini Yapıyor!

Başa dön tuşu