Bitfinex, 16 yeni işlem çiftiyle, yenilenmiş Paper Trade platformunu başlatıyor

Dijital varlık borsası Bitfinex, yenilikçi yapısıyla kullanıcıların alım satım stratejileri geliştirebilecekleri ve gerçek performanslarını test edebilecekleri bir trade ortamı sunan Paper Trade platformunu duyurdu.

Üst düzey teknoloji ile donanımlı bir dijital token borsası olan Bitfinex, resmi bir açıklama yayımlayarak yenilenmiş Paper Trade platformunun lansmanını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte, BTC, ETH, SOL ve MATIC de dahil olmak üzere toplamda 18 spot ve 16 vadeli işlem çifti hizmeti sunuyor.

Hem sofistike hem de yeni yatırımcılar için tasarlanan Bitfinex Paper Trade platformu, sofistike yatırımcılara alım satım stratejileri oluşturma ve gerçek ortamda performanslarını görmeleri adına fırsatlar sunuyor. Yeni yatırımcılar için de güvenli ve risksiz bir şekilde ilk kez trade deneme şansı sağlıyor. Bitfinex borsasına entegre edilen platform, Bitfinex hesabı olan herkes tarafından kullanılabiliyor.

Bitfinex Paper Trade platformu kullanıcılara ayrıcalıklar sunuyor

Bitfinex Paper Trade, Bitfinex spot ve margin gibi piyasaların canlı ortamını yansıtan bir simülasyon ortamı sunuyor, gerçek Bitfinex piyasasında mevcut olan emir defteri ve kaldıraç seviyelerini yansıtıyor. BTC ve ETH’de likiditenin en derin sağlayıcılarından biri olan Bitfinex, özellikle en büyük iki kripto çiftinde stratejileri test etmek isteyen kullanıcılara önemli bir alan açıyor. Bitfinex’in Paper Trade platformu, sadece yatırım fonları veya kurumsal şirketlerdeki yatırımcıların ayrıcalıklı olarak faydalanabildiği sofistike algoritmik trade araçlarına ve verilerine erişimi herkese açık hale getiriyor.

“Bitfinex, gerçek piyasa koşullarını deneyimleme fırsatı sunuyor”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, “Yenilenmiş Paper Trade platformu, Bitfinex’teki pek çok farklı trade türüne hizmet ediyor. Yeni ve küçük yatırımcıların yanı sıra profesyonel yatırımcılara ve kurumlara da platform sermayelerini riske atmadan gerçek zamanlı işlem yapma ve gerçek piyasa koşullarını deneyimleme fırsatı sunuyor. Bu durum, finansal özgürlük sağlamakla birlikte, geniş kitlelerin finans ve teknolojiye erişimini demokratikleştirme vizyonumuzu yansıttığımız bir başka örnek.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, platformdaki yatırımcılar, Spread Ladder’ın son zamanlarda tanıtılan tam ürün yelpazesi ve yatırımcıların fikir alışverişi yapabilecekleri bir sosyal ağ olan Bitfinex Pulse’a da erişim sağlayabiliyor.

Başa dön tuşu