Bu Youtuber, Sadece Kripto Para Kullanarak 10 Ülke Gezdi

Kripto paraların genel geçer manada aldığı sabit eleştrilerden birisi de, bu eserlerin dünya genelinde pek fazla bir kullanım alanına sahip olmadığı. İnsanların kripto para harcaması yapmasının sıkıntı olduğu ve birçok işletmenin kripto para kabul etmediği, aslında çok genel geçer bir ön kabul lakin bir Youtuber, bu alanda yanlış bilinen gerçekleri ortaya dökmek için çok önemli bir çalışma yaptı.

Avustralya’da yer alan bir Youtuber olan ve Gold Coast isimli kanalın da sahibi olan bir gezgin, yalnızca kripto para kullanarak 12 haftalık bir mühlet içerisinde 10 farklı ülke gezdi. Bu gezdiği ülkeler ortasında 16 farklı kente de uğrayan başarılı yayıncı, bu sayede kripto paraların rahatlıkla kullanabileceğini insanlara gösterdiğini düşündüğünü aktardı.

Başarılı isim, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Kripto paralar aslında kullanım alanına sahip lakin biz kullanma konusunda zorluk yaşıyoruz. Aslında kripto para kabul eden şirketleri kolay bir Google (NASDAQ:GOOGL) araması ile bulmak mümkün. Ben de bunu yaptım. Daha sonra da bu şirketleri ve kurumları temele aldığım bir seyahat yaptım. Üç ay boyunca harika bir seyahat geçirdik ve yalnızca kripto para kullandım. Yalnızca Hodl etmek istediğimden harcarken elim pek gitmedi, onun dışında hakikaten her şey de çok hoştu. Bu seyahat rotasını öteki kripto para yatırımcılarına da tavsiye ediyorum.”

Bu Youtuber, Yalnızca Kripto Para Kullanarak 10 Ülke Gezdi yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu