Burak Şen Kimdir?

Ben Burak Şen. Haliç Üniversitesinde İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Arel Üniversitesinde pazarlama alanında yüksek lisans yapmış bulunmaktayım. Yüksek lisans eğitimim boyunca Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanında Duty Free sektöründe çalışarak bir takım deneyimler kazandım. Tüm bunların ardından ailemden bana aktarılan ve benim geliştirerek büyüttüğüm işimizin hikayesini sizlere kısaca anlatmak isterim.

Bu iş, başlangıçta yalnızca ailem tarafından Bayrampaşa’da yapılan bir tutku ve beceriden ibaretti. Bu tutku ve beceri zaman içinde büyüyerek tüketiciye en kaliteli ve modern perde tasarımlarını sunmayı amaçlayan bir markaya dönüştü. Aileden gelen bu tutku ve beceri, şirketleşmeden önce, mekanizmalı perde, laminant parke, duvar kağıdı hizmetleri ile sınırlıydı. Başlangıç olarak aile işletmemi şirketleştirdim. İşletmeyi şirketleştirdikten sonra işletmeyi gelişime daha açık ve pazar alanının daha aktif olacağını düşündüğüm Beylikdüzü merkezine taşıdım.  Böylece Ary Dekorasyon’un hikayesi başladı ve şirketim gelişerek büyümeye, bilinirlik kazanmaya devam etti.

Aile işletmesi ile başlanarak bugünlere şirketleşerek gelen Ary Dekorasyon’un temellerini aile değerleri oluşturmaktadır. Her müşteri, Ary Dekorasyon ailesinin bir parçası olarak kabul edilir ve her müşteriye özel bir deneyim sunmak için çaba gösteririz. Ailemden devraldığım geleneksel değerleri, modern iş dünyasının  dinamizmi ile birleştirdim ve bu sebepten dolayı Ary Dekorasyon sürekli olarak gelişim ve yenilik halindedir. Şirket olarak trendleri takip ediyor ve yeni teknolojileri benimseyerek ve sürekli olarak ürün yelpazemizi genişleterek müşterilerimize çağdaş ve şık perdeler sunuyoruz.

Tüm bunlara ek olarak diğer şirketimiz TT YAPI ile Rehau Pvc Doğramalarının üretici bayiliğini yapmaktayız. Bu sayede müşteri ile tanıştırdığımız ürünler birbirini tamamlamaktadır.

Ary Dekorasyon ile evinizi güzelleştirirken yaşamınıza değer katmak istiyoruz. Sizlere kaliteli, estetik ve fonksiyonel perdeler sunmak için aile geleneğimi ve modern iş anlayışımızı birleştiriyorum. Ary Dekorasyon ailesine katılarak sizlerde bu özel hikayeye ortak olabilirsiniz.

Başa dön tuşu