Büyük Buffett Yemeğine Bir Davetli Daha

Kripto para bölümü, önümüzdeki hafta usta yatırımcı Warren Buffett ve kripto para dalı ortasında gerçekleşecek yemeğe kilitlenmiş durumda. TRON vakfı lideri ve TRON CEO’su Justin Sun’ın 4 milyon doların üzerinde bir bağış yaparak Warren Buffett ile yemek yemeye hak kazanmasının akabinde başarılı isim, bir davetli listesi oluşturacağını da açıklamıştı.

Yemekte Buffett’ın kripto paralar ile ilgili olarak başındaki fikri değiştirmeyi umduğunu tabir eden Sun’ın, davetli listesi de günler geçtikçe biraz daha netleşiyor. Büyük bir merakla beklenen yemek, 25 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek.

Konuyla ilgili olarak Sun’ın davetli listesinin 4 ismi de aşikâr. Buna nazaran, toplamda yedi kişilik bir konuk listesini davet edebilecek olan Sun’ın listesinde şu isimler yer alıyor:

  • Litecoin kurucusu Charlie Lee
  • Poloniex dayanaklı Circle şirketinin CEO’su Jeremy Allaire
  • Binance yardım kuruluşu Binance Charity CEO’su Helen Hai
  • eToro platformu kurucusu ve CEO’su Yoni Assia

Bu yemeğe katılacak olan öteki üç kişinin kimler olacağının da bu hafta içerisinde netleşeceği söz edildi. Sun daha evvel bu yemek için ‘büyük dostum’ dediği Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya da davet götürmüştü lakin görünüşe nazaran Binance’i yemekte Helen Hai temsil edecek.

Büyük Buffett Yemeğine Bir Davetli Daha yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu