CME Grup’tan Ethereum Vadelileri Müjdesi

Kripto para kesiminin vadeli ve kaldıraçlı süreçler konusunda en büyük firmalarından birisi de CME Küme. Bünyesinde her gün milyonlarca dolarlık Bitcoin türev ve vadeli süreci barındıran firma, bu açıldığı suları daha da genişletmek hedefini taşıyor ve bu tarafta ataklar yapıyor. İşte bu uğurda yapılan ataklardan birisi Ethereum olabilir.

Firmadan yapılan açıklamada Ethereum için kullanılan ref oranının değişeceği açıklandı. Bu haber daha sonra kripto para dalında bir anda geniş yankı uyandırdı ve bir anda herkes bu haberi, CME Grup’un Etheruem vadeli süreçlerini getireceği biçiminde yorumladı.

Daha sonra bahisle ilgili olarak kripto para dalının en ünlü ve özel haber sitelerinden birisi olan The Block’ta çıkan bir makale de merak uyandırdı. Başarılı web sitesi, CME Grup’un bundan sonraki süreçte itBit isimli firmadan bilgi toplayacağını söyledi ve bunun aslında Ethereum vadelileri öncesinde bir haber olduğunu aktardı.

The Block’a mevzuyla ilgili bir açıklama yapan ismi açıklanmayan kaynak ise, muhtemel Ethereum vadeli süreçleri için şunları söyledi:

”Elbette itBit’ten bilgi almak bence Ethereum vadeli süreçlerini piyasaya sürmeden evvel yapılan bir ön hazırlık. Kullandıkları endeksin vadeli süreçler için uygun ve ona hazır hale gelmesini istiyorlar. Bence bunu yapacaklar ve yakın gelecekte Ethereum vadelilerini bizler de görmüş olacağız.”

CME Grup’tan Ethereum Vadelileri Muştusu yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu