Coinbase Yılda 8 Milyon Yeni Kullanıcı Ekledi

Amerika’nın en büyük kripto para ünitesi borsası ve cüzdan servisi Coinbase, 2012’de faaliyete geçtiğinden bu yana 30 milyon kullanıcı kaydetti. Bitcoin (BTC) yatırımcısı ve teşebbüsçü Alistair Milne’nin 22 Temmuz’daki bir tweetinde açıklanan bilgilere nazaran, geçtiğimiz 12 ay boyunca Coinbase sekiz milyon yeni kullanıcı kaydetti.

Bitcoin Fiyat Tepesinden Sonra Yeni Kullanıcı Kayıtları Yavaşladı Datalara nazaran, yeni kullanıcıların kayıt olma oranları 2017 yılının ikinci yarısına kıyasla yavaşladı. Bu hareket bilhassa de Bitcoin fiyatının tüm vakitlerin en yüksek düzeyine, 20.000 dolara ulaşmasından çabucak evvel yavaşladı. Bununla birlikte, Coinbase geçtiğimiz yıl düşüş piyasasına karşın yaklaşık 8 milyon yeni kullanıcı ekledi.

Coinbase web sitesine nazaran, kripto borsalarındaki kullanıcı sayısı şu anda 30 milyardan fazladır. Ve 150 milyar doların üzerinde kripto para ünitesinde süreç görmektedir.

Coinbase, 2017’de Genel Kullanıcı İstatistiklerini Açıklamayı Bıraktı Coinbase, Kasım 2017 sonunda web sitelerinde bulunan kullanıcı sayısının kesin ayrıntılarını açıklamayı bıraktı. Haziran 2012’de kurulan Coinbase, dünya çapında en tanınan kripto borsalarından biri. Ve basım vaktinden itibaren yaklaşık 350 milyon $ ‘lık düzenlenmiş süreç hacmine sahip. Ağustos 2018’de Coinbase CEO’su Brian Armstrong, platformun 2017’de günde 50.000 kullanıcı onayladığını açıkladı.

Bu yılın başlarında, yazılım firması DataLight, aylık 22 milyondan fazla kripto borsa ziyaretiyle ABD’nin en etkin kripto ticareti yapan ülke olduğunu bildirdi.

Kısa bir mühlet evvel Coinbase CEO’su beş yıl içinde şirketin vizyonunu sundu. Buna nazaran Coinbase’i yalnızca bir kripto ticareti hizmet sağlayıcısı olarak değil, kriptoyu global olarak benimsemeye katkıda bulunan daha kozmik bir varlık olarak gördüğünü açıkladı.

The post Coinbase Yılda 8 Milyon Yeni Kullanıcı Ekledi appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu