O Kehanet: Bitcoin 87 Bin Dolar Olacak

Bir kripto para analistinin Bitcoin ile ilgili olarak yaptığı yorumlar sahiden de parmak ısırtıyor. İsmini açıklamayan ve anonim olarak kalan bir kişi, daha evvel yaptığı iki tahlilde adeta turnayı gözünden vururken, artık de üçüncü bir analist kehanet karışımı bir şey ile yola çıktı.

Başarılı isim, mevzuyla ilgili yaptığı daha evvelki tahlillerinde, Bitcoin’in Nisan ayında 5300 dolara çıkacağını söylemişti. O periyot 3 bin dolardan süreç gören BTC, hakikaten de Nisan’a geldiğmiizde 5300 dolar olmuştu. Bir sonraki tahlilinde ise Temmuz ayı için 9200 dolar düzeylerini işaret eden bu gizemli analistin o tahlili de tuttu.

İşte artık o adam, 4Chan’de yaptığı son tahlilde şunlara vurgu yaptı:

”Bitcoin için taban düzey katiyen lakin muhakkak Aralık 2018’di. Ondan sonraki devirde daima olarak olmasa da yavaş yavaş bir artış trendine gireceğiz. Şu dediğimi not alın, Ekim’de 16 bin dolara çıkacağız. Daha sonra Kasım ayı için ise size maksat vermem gerekirse, ana amaç noktası 87 bin dolar olacak. Tabi bu dediğim 2020 yılında gerçekleşecek. O vakte kadar görüşürüz. Bu dediğimi not alın.”

Bakalım bu ünlü analistin iddiaları yanlışsız çıkacak mı? Şayet gerçek çıkarsa, akıl almaz bir devir bizi bekliyor olacak.

O Kehanet: Bitcoin 87 Bin Dolar Olacak yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu