Dogecoin Satın Alınır Mı? – Dogecoin Fiyatı Neden Yükseldi?

Kripto para pazarı son günlerde büyük olmasa bile ufak çapta olan bir kadro yenilikler ile isminden kelam ettiriyor. Kripto para ünitesi Dogecoin bugün Binance kripto para ünitesi borsası tarafından eklenmesinin akabinde %38’e yakın bir fiyat artışı gördü ve kripto para ünitelerinin bedelinde beklenenden daha âlâ bir artış olduğunu belirten kripto para ünitesi sahibi kimseler, gün içerisinde daha fazla Dogecoin satın aldı.

Bitcoin satın alan şahıslar giderek artan fiyatın gün içerisinde %37 oranında bedel kazanacak olduğunu bilseler Dogecoin yatırımı yapacak olduklarından bahsettiler. Kripto para pazarındaki süregelen bu bedel artışının ardında tekrar kripto para yatırımcıları var olsa da Binance daha büyük bir etken. Bir anda herkesin Dogecoin satın alması piyasa hacmi düşük ve piyasa fiyatı düşük olan kripto para ünitesinin fiyatını artırdı.

Dogecoin alınır mı? Bugün bir yükseliş olsa da daha sonra %13’e kadar düşüş yaşanmış olması akla yatkın yatırım yapanların Dogecoin almaması yahut alıyor ise bu kadarlık yükselişin devam etmeyeceğini bilerek hareket ettirmesini gerektiriyor.

Haberin devamı: Dogecoin Satın Alınır Mı? – Dogecoin Fiyatı Neden Yükseldi? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu