Dünyanın En Güçlü İsmi Konuştu: Bitcoin’i Pek Sevmiyorum, Facebook Ne Yaptığını Bilsin!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Lideri Donald Trump, uzun bir mühletin akabinde kripto para üniteleri hakkında birinci kere açıklama yaptı. Dünyada birinci sefer Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Lideri Donald Trump tarafından kripto para üniteleri ile ilgili açıklama yapılmış oldu. Donald Trump, kripto paralar ve Bitcoin’den bedelinin çok sık değişmesi ve regülasyon sıkıntıları, emniyetli olmaması üzere nedenlere dayanan sebeplerden dolayı pek sevmediğini açıkladı.

Facebook’un bankalaşmaya çalışmak istiyor ise öncesinde bankacılık kurallarına uygun bir lisans alması ‘gözdağında’ bulunan Trump, Facebook’a üstü kapalı olarak ”ayağını denk al, kongreyi dinle” ikazında bulunmuş oldu. Libra’yı lisansa tabi tutabilecek olduklarını ve hiçbir vakit Facebook’un kendi başına nazaran hareket etmesine müsaade vermeyecekleri iletisine benzeyen bu açıklamalar kısa mühlet içerisinde gündem oldu ve gün içerisinde en fazla konuşulan bahisler ortasına girmeyi başardı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Lideri Donald Trump, ayrıyeten ABD Dolarının dünyanın en güçlü ve en muteber para ünitesi olduğunu, kendilerinin ABD’de yalnızca dolar kullandıklarını ve bunun bu türlü kalacak olduğu konusununda garanti altında olduğunu resmen açıkladı. Trump’ın açıklamalarından sonra Facebook’tan açıklama yapılmadı.

Haberin devamı: Dünyanın En Güçlü İsmi Konuştu: Bitcoin’i Pek Sevmiyorum, Facebook (NASDAQ:FB) Ne Yaptığını Bilsin! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu