Telegram’ın Kripto Parası Gram’ın Satış Fiyatı Belli Oldu!

Kripto topluluğu tarafından yaygın olarak kullanılan ve aylık 200 milyondan fazla kullanıcının kullandığı anlık iletileşme servisi Telegram’ın kripto parası Gram’ın satış fiyatı muhakkak oldu.

10 Temmuz’da Japon kripto para borsası Liquid’de halka açık olarak satışa sunulacak olan Gram’ın satış fiyatı 4 dolar olacak. Gram’ın 2018’in Mart ayında gerçekleşen ikinci özel ICO’daki satış fiyatı 1,33 dolardı.

İlgili satışa ABD, Japonya ve Çin’den iştirak sağlanamayacak ve satış Telegram’ın kendisi tarafından değil, 2018’deki akredite yatırımcılara açık özel satışta Gram’e yatırım yapan ve kendini “Asya’nın en büyük Gram sahibi” olarak tanımlayan Gram Asia tarafından gerçekleştirilecek. 10 Temmuz’daki satışta Liquid’in kendi kripto parası QASH ile yapılan satın alımlarda kullanıcılara Gram başına 0,5 dolar indirim sağlanacak.

Liquid, Telegram’ın 2018’in Mart ayında 850 milyon dolar topladığı Gram ICO’suna da mesken sahipliği yapmıştı. Telegram, iki farklı özel satışla toplamda 1.7 milyar dolar toplamayı başarmıştı.

Kripto para ünitesi Gram şimdi piyasaya sürülmeyen Telegram’ın Blockchain ağı Telegram Open Network (TON) üzerinde çalışan bir kripto para. Aylık 200 milyondan fazla insan tarafından kullanılan İletileşme devi Gram’ı 2019 yılının üçüncü çeyreğinde resmen piyasaya sürmeyi hedefliyor. Gram’ın hangi borsalarda listeleneceği ise şimdilik bilinmeyen.

Haber İçeriği: Telegram’ın Kripto Parası Gram’ın Satış Fiyatı Aşikâr Oldu!

Başa dön tuşu