Dünyanın En Zengin Kişileri Arasında Gösterilen Henry Karvis’den İlk Bitcoin Yatırımı

Kripto para bölümünde yaşanan olumlu gelişmeler, görünüşe nazaran bu alana daha evvel giriş yapmamış birçok dev yatırımcının da dikkatini çekiyor. Bu husus ile ilgili bugün basın kaynaklarında yer alan bir habere nazaran, dünyanın en büyük yatırımcıları ortasında gösterilen ve tekrar dünyanın en güçlü isimleri ortasında yer alan Henry Karvis, Bitcoin yatırımı yapma kararı aldı ve hayatında birinci defa Bitcoin yatırımı yaptı.

6.4 milyar dolarlık bir servetin sahibi olan ve bu sayıyla dünyanın en büyük yatırımcılarından birisi olmayı başaran Karvis, bir firmanın geliştirdiği kripto para fonuna yatırım yaptı.

Para Fi isimli bir şirketin mutfağından çıkan bu kripto para fonunun, Karvis tarafında takviye alması da geniş yankı uyandıran bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Daha evvel kripto paralara karşı aralı duran başarılı isim, şimdilerde ise servetinin bir kısmını bu alana ayırma kararı aldı.

Bu durum elbette başta Warren Buffett üzere dev yatırımcıların da bu alanda gelecekte ne yapacağının sorgulanmasına yol açtı. Karvis ve başkalarının başını çekeceği bir süreç sonrasında, öbür ünlü ve usta yatırımcıların da kripto para kesimine dönüş yapması pek de sürpriz bir gelişme olarak kıymetlendirilmez.

Dünyanın En Varlıklı Şahısları Ortasında Gösterilen Henry Karvis’den Birinci Bitcoin Yatırımı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu