Esentepe Korsan Taksi

İstanbul’da taksi kullanmak, büyük bir şehir olmasında dolayı ve yoğun bir nüfusa sahip olduğundan birçok kişi için ihtiyaç haline gelmiştir. Her gün binlerce insan taksi hizmetinden yararlanmaktadır. Biz de Esentepe korsan taksi olarak İstanbul’daki ulaşım için taksicilik hizmetimizi sürdürüyoruz. Şehrin bütün bölgelerinde olduğu gibi Esentepe korsan taksi ile Esentepe Mahalleri ve çevre semtlerine kaliteli ulaşım hizmetimizi sunarız.

Firma olarak, yolcularımızın seyahat boyunca rahat etmesini amaç edinen bir firmayız. Yine, yolcularımızın gidecekleri adrese oldukça hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlarız. Çünkü firmamız bünyesinde bizimle birlikte çalışan şoför arkadaşlarımız, İstanbul’un bütün yollarını oldukça iyi tanımaktadır. Gidilecek yolu uzatmadan hatta en kısa güzergahları tercih ederek ulaşım hizmetini siz değerli yolcularımıza en kaliteli şekilde sunuyoruz. Ayrıca kesintisiz olarak faaliyetlerini sürdürmüş olduğumuz bu kaliteli ve güvenilir hizmet, oldukça uygun fiyatlar kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Yolcularımızın bir taksi hizmetinden ne beklediklerini bilerek hareket ediyoruz. Çoğu zaman kısa mesafe yolculuklar konusunda yaşanan tedirginliklerin farkındayız. Esentepe korsan taksi için yolcularımızın bu tür konularda tedirgin olmasına gerek yok. Biz, uzak ya da yakın mesafe fark etmeksizin her mesafe için siz değerli yolcularımıza şehir içi ulaşım hizmet veririz. Firmamız, hiçbir zaman yolcularını mağdur etmez. Bundan dolayı uzak mesafe yolculuklarda sunmuş olduğu kaliteli hizmeti yakın mesafeli yolculuklar içinde sunar.

Esentepe mahallesine gitmek isteyen yolcularımız Esentepe korsan taksi ile iletişime geçebilir. Şoförlerimiz, en kısa süre içinde gelerek yolcumuzu adresinden alır, gitmek istediği yere güvenli bir şekilde götürür. Bu yolculuk sırasında gereğinden fazla ücret ödemesine de gerek kalmaz.

Ulaşım hizmetleri söz konusu olduğunda yolcularımızın nelere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı öncelikli olarak güvenli bir yolculuğu ön plana alırız. Araçlarımızda herhangi bir sorun yaşanmaması adına bakım ve onarım işlemleri düzenli zaman aralıklarında gerçekleştirilir. Böylelikle yolcularımız, araç içerisinde seyahat ederken herhangi bir sorunla karşılaşmaz. Güvenli bir şekilde yolculuk yapar ve diledikleri adrese bir sorun yaşamadan ulaşır.

Esentepe korsan taksi hizmetlerimiz kapsamında her bütçe için uygun fiyatlar belirleriz. Kaliteli ve güvenilir ulaşım hizmeti için yolcularımızın gereğinden fazla bir ücret ödemelerine gerek kalmaz. Firmamızda belirli mesafeler için bölgesel sabit fiyat uygulamamız mevcuttur. Örneğin; firma olarak otogar ve havaalanına seyahat etmek isteyen yolcularımız için sabit fiyat uygulaması sunarız. Bu fiyatları yolcularımız, yolculuk başlamadan önce telefonda iletişim esnasında bizden öğrenebilir. Yolcularımız hiçbir zaman belirtilen bu fiyatın üstüne bir ek ödeme yapmaz.

Her bütçeye uygun, güvenilir ve kaliteli özel ulaşım hizmetimiz, günün her saati kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Böylece yolcularımız, firmamıza gündüz ve gece istediği her an ulaşabilir. Ayrıca, iletişim kısmında da ulaşımda olduğu gibi profesyonelliği siz değerli yolcularımıza sunuyoruz. Hazırladığımız web sitemiz aracılığıyla yolcularımız, bize ulaşır. Telefon numaramız üzerinden iletişime geçebilmenizin yanı sıra WhatsApp hattımız üzerinden de mesaj göndererek özel araç talebinde bulunabilirsiniz.

 

Esentepe korsan taksi bütün profesyonelliğiyle iyi bir ulaşım hizmet verir. Esentepe korsan taksi olarak yolcularımıza konforlu, güvenli, hızlı ve uygun fiyat modelli bir ulaşım hizmet sunarız. Bundan dolayı yolcularımız, bizimle yaptıkları yolculuklarda her zaman avantajlı durumdadır. Yolcularımızın ne kadar avantajlı olduğunu aşağıdaki şekilde sıralamamız mümkündür.

  • Firmamızın filosunda yer alan araçlarımız, geniş ve rahattır. Yolcularımız, her an kendi aracındaymış gibi rahat hisseder.
  • Araçlarımızın bakım ve onarım işlemlerini düzenli periyotlarda yaptırırız.
  • Araçlarımızda bulunan klima sistemi sayesinde mevsim koşullarına uygun ortam yaratılır.
  • Firmamız bünyesinde çalışan şoför arkadaşlarımız taksicilik konusunda ve trafiğinde deneyimli kişilerden oluşup, güvenilir bir yolculuk sunar.
  • Yolcularımız, hiçbir zaman uzun güzergah üzerinden gitme ya da yolu uzatma gibi durumlarla karşılaşmaz.
  • Firmamızda çalışan şoför arkadaşlarımız, seyahat boyunca kibar ve saygılı davranış gösterir.
  • Yolcularımız, uzun mesafe yolculuklarda olduğu gibi kısa mesafe yolculuklarda da firmamız ile iletişime geçebilir.
  • Araçlarımız, yolcularımızın bulunduğu adrese en hızlı şekilde yönlendirilir. Böylelikle yolcumuzun çok fazla araç beklemesine gerek kalmadan, hızlı bir şekilde ulaşım hizmeti sağlanır.
  • Firmamız 7/24 kesintisiz olmak üzere her an ulaşılabilir olup, istediğiniz her saat taksicilik hizmetini sizlere sunuyor.
  • Yolcularımız, çok fazla ücret ödemeden uygun ücretler kapsamında gitmeleri gereken adrese ulaştırılır.
  • Otogar ve havaalanı ulaşımlarında sabit ücret garantisi sunuyoruz.
  • İletişim konusunda da ulaşımda gösterdiğimiz profesyonellik ve aynı kalitede hareket ederek, ister telefon numaramız üzerinden arayarak iletişime geçebilirsiniz isterseniz de WhatsApp hattımız üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.

Yolcularımız, Esentepe korsan taksi firmamızı tercih ettiği zaman özel şoför hizmeti alacaktır. Firmamızda bizimle birlikte çalışan şoförlerimiz, firmamızda işe başlamadan önce taksicilik ve trafik alanında eğitimden geçer. Böylelikle İstanbul’un bütün yollarını öğrenir ve saatlere göre trafiği hakkında bilgili olurlar. Firmamızla iletişime geçtiğiniz an büyük ve kaliteli araçlarımızla direkt yola çıkarız. Adresinize en yakın şoför arkadaşımız, yolcumuzu bulunduğunuz adresten alır. Gerektiği durumlarda alternatif güzergahları tercih ederek yolcumuzu, en kısa içerisinde ulaştırır.

Esentepe korsan taksi olarak yolcularımıza ulaşım alanında uygun ücretlerle hizmet veririz. Fiyat modelimizi bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Yolcularımız, sitemize girdiğinde mesafelere göre fiyatlandırmaları görebileceği gibi gideceğiniz mesafe için ödemeniz gereken ücretleri de görebilir. Belirlediğimiz bu ücretlerle yolcularımız ulaşımlarını hızlıca gerçekleştirir.

 

Yolcularımız, bulundukları adresten başka bir yere gitmek istediğinde istedikleri her an bize ulaşabilir. Bulunduğunuz yere gelerek yolcumuzu alır ve ulaşmak istediği yere götürürüz. Bu süreç içerisinde yolcularımız tekrar bindikleri adrese dönmek isterse istedikleri durumda tekrar aynı adrese ulaştırırız. Esentepe korsan taksi yolcularımıza istedikleri zaman ulaşım hizmetini sunar.

Havaalanına ulaşmak isteyen yolcularımız, bizimle ihtiyaçlar olduğu her zaman iletişime geçebilir. Havaalanı ulaşımları için sabit fiyat uygulamamız bulunuyor. Böylece yolcumuz, gitmek istediği yere en kısa sürede ulaşır. Yine, havaalanına kaliteli yolculuk hizmetinin ayrıcalığıyla gitmek isterseniz bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Havaalanına ulaşım için belirlediğimiz fiyat uygulaması her bütçeye uygundur. Yolcularımız, kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetten uygun fiyatlarla yararlanabilir.

Esentepe korsan taksi hizmetimizden yararlanmak için müşterilerimize iki kolay iletişim seçeneği sunuyoruz. Bunlardan ilki, telefon numaramız üzerinden biri arayarak iletişime geçmenizdir. Sitemize girdiğiniz zaman telefon ikonuna tıklamanızın ardından müşterilerimiz, hemen iletişim numaramıza yönlendirilir. İkinci seçenek ise WhatsApp iletişim hattımızdır. Yine, WhatsApp ikonuna tıklandığında müşterilerimiz, WhatsApp mesajlaşma ekranına geçer. Bu kısımda isim ve konum bilgilerinizi bizimle paylaşılmanız yeterlidir. Şoförlerimiz, navigasyon sistemiyle hemen bulunduğunuz adrese doğru yola çıkar.

Yolcularımızın bazı sağlık, iş ya da randevu gibi acil yetişmeleri gereken durumları olabilir. Acil bir yere yetişmeniz gereken durumları firmamızla iletişim esnasında belirtmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede Esentepe korsan taksi firması olarak bulunduğunuz adrese en yakında bulunan ve uygun aracımızı yolcumuza yönlendiririz. Yolcumuz, çok fazla zaman kaybetmeden olduğu yerden alınır. Yine, aynı hızla gideceği adrese ulaşır. Bu tarz acil bir şekilde yetişmeniz gereken durumlara karşı ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamanız için, taksicilik alanında ve trafikte deneyimli şoför arkadaşlarımız ile sizlere ulaşım hizmetlerimizi sunuyoruz.

https://www.guzeltaksi.com/

Başa dön tuşu