Ethereum Kritik Seviyeye Yaklaşıyor 200 Doların Altına Düşer Mi?

Bitcoin’in gece yarısı 10.000 dolar altını görmesi ile birlikte ETH‘de önemli düşüşler yaşandı. En büyük altcoin olan Ethereum, piyasada bu düşüşlerden en fazla etkilenen kripto paralardan birisi oldu.

Geçtiğimiz haftalarda 350 dolar düzeyinin üzerine çıkmasıyla yatırımcısını sevindiren Ethereum an prestiji ile yüzde 20’den fazla bir bedel kaybı ile 217 dolar düzeylerinde süreç görüyor.

Bazı borsalarda 200 dolar düzeylerine kadar gerileyen ve buradan seken Ether fiyatında, 200 doların altına düşülürse daha büyük düşüşler görmek mümkün. Bitcoin’deki düşüşler devam ederse ETH’nin 200 dolar altına düşmesi bekleniyor.

Bu düşüşten sonra 350 dolar düzeylerini geçmesi ile yatırımcıların ve madencilerinin itimadını kazanan Ether, piyasadaki en ufak düşüşte en fazla olumsuz etkilenen coin oldu ve kazandığı inancı tekrar kaybetti.

Yüzde 66 düzeylerine yaklaşan Bitcoin hakimiyeti gösteriyor ki piyasadaki en inançlı liman her vakit olduğu üzere tekrar Bitcoin. Öte yandan BTC hakimiyetinin fakat yüzde 40-45 düzeylerine düşmesinden sonra altcoinlerde bir artış olmasını bekleyen uzmanlar, bu periyotta altcoin yatırımı yaparken çok dikkatli olunmasını öneriyor.

Ethereum fiyatını anlık olarak takip etmek için tıklayın.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haberin devamı: Ethereum Kritik Düzeye Yaklaşıyor 200 Doların Altına Düşer Mi? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu