Facebook Blockchain Yöneticisi: Regülatörler Rahat Olsun

Kripto para kesimi Facebook’un koini Libra ile çalkalanıyor. Bahisle ilgili olarak ABD’de kural koyucular ile Facebook (NASDAQ:FB) son iki gündür görüşüyor ve bu görüşmeler de haliyle büyük ilgi görüyor.

Finans bölümünü baştan yazması beklenen ve şu ana kadar başta ABD Lideri Donald Trump olmak üzere birçok kişinin sert lisanla eleştirdiği Libra’nın akibeti ise hakikaten büyük bir merak konusu haline geldi.

Libra’nın bankalara büyük bir tehdit olup olmadığı konusunda yapılan yorumlar sonrasında kongre üyeleri ve Facebook’un Blockchain ünitesi lideri David Marcus’un yaptığı görüşmelerde Marcus, regülatör kurumların onayı olmadan bu türlü bir işe girmeyeceklerini temin etti ve Facebook’un kripto para projesinin tüm regülatör kurumları şad edeceğinin kelamını verdi.

Başarılı isim, hususla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Size şunu rahat bir biçimde temin edebilirim ki biz Facebook olarak regüle olmayan bir iş yapmak istemeyiz. Bu hususta esasen yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Libra’nın regülasyon onayı almadan çıkmayacağını zati herkes biliyor. Biz de bunu istiyoruz. Çok net bir biçimde tabir etmek gerekirse, Libra ortaya çıkmadan evvel tüm regülatör kurumları mutlu edecek adımlar atacağız ve bunu siz de göreceksiniz. Bu mevzuda herkesin içi rahat olsun.”

Facebook Blockchain Yöneticisi: Regülatörler Rahat Olsun yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu