G20’de Kripto Paralar Gündeme Gelecek

G20 tepesinde kripto para üniteleri de masaya yatırılacak. 20 büyük iktisat dünyada birbirleri ortasında yaşanan problemler dahil olmak üzere global tehditleri konuşacak. Tepenin elbet kelamı en çok dikkate alınan ve en güçlü ülkesi olan Amerika Birleşik Devletleri, bu hususta G20’nin gündemini belirleyecek olan ülke olacak. AB üyesi ülkelerden Fransa ve Almanya ise bu hususta ABD’den sonra en fazla dikkat çekecek olan ülkeler. Japonya’da yeniden benzeri olarak tepenin Türkiye ile en kıymetli isimleri ortasında.

Libra gündeme gelebilir mi? Başkanların daha çok global problemlere odaklanırken, yetkililerin kripto paralar konusunda kısa da olsa kimi konuşmalar ve istişarelerde bulunması beklentisi var. Libra’nın bilhassa gündeme gelebilecek olduğu ve bunun daha çok ABD Lideri Donald Trump’ın iktisat danışmanları ile başka ülkeler ortasında yapılacak görüşmelerde gündeme gelebileceği kestirim ediliyor.

Başkan Donald Trump’ın iktisat danışmanlarının kripto paralar konusunda öbür ülkeler ile nasıl görüşmeler yapacak olduğu ise basına açıklanmayacak. Önderlerin neleri görüştükleri ve neler üzerinden mutabakata vardıkları üzere hususlar her sene olduğu üzere bu sene de kapalı kalacak ve basına aktarılan bilgiler çok hudutlu sayıda olacak.

Haberin devamı: G20’de Kripto Paralar Gündeme Gelecek birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu