Hindistan’a Tim Draper Tepkisi

Hindistan hükümetinin kripto para konusundaki halini sizlere daha evvel de aktarmıştk. Birinci başta bankalara kripto para borsaları ile çalışmayın talimatı veren ve bunu ihlal eden bankaların lisanslarını iptal edeceğini belirten hükümet, daha sonra da gündeme bir sefer daha bomba üzere düşen bir çıkış yapmıştı.

Konuyla ilgili ortaya atılan evrak ve tezlere nazaran Hint hükümetinin Bitcoin başta olmak üzere birçok kripto paraya yasak koyma maksadında olduğu ve ülkede kripto paraları toptan yasaklama hedefinde olduğu sav edilmişti.

Bu durum zati borsa yasağı ile sıkıntı günler geçiren ve alternatif trade platformu arayışında olan Hint vatandaşlarıınn işini bir katman daha da zorlaştıracak. Mevzuyla ilgili olarak yorum yapan kripto para dalının ünlü ismi Tim Draper ise, Hint hükümetine adeta ateş püskürdü.

Başarılı isim, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

”Bu karar şayet gerçekleşirse berbat bir şey olur. Hint halkı Bitcoin’i seviyor ve Bitcoin’e muhtaçlık duyuyor. Bu ülke için Bitcoin nitekim büyük bir kaynak. Bunu heba edecekler. Hint hükümeti zavallıca bir hareket yapıyor. Aslında tabanına kadar yolsuzluğa batmış bu adamlardan mantıklı düşünmesini beklemek bir sefer saçma bir hareket.”

Hindistan’a Tim Draper Reaksiyonu yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu