John McAfee: Bitcoin Düşüşü Kısa Vadeli

Amerikalı teşebbüsçü ve kelamlı kripto savunucusu John McAfee, 2020’deki Bitcoin (BTC) pahası için yaptığı varsayımda 1 milyon dolarını iki katına çıkardı. McAfee, Bitcoin ünitesinin son fiyat dalgalanmalarının ışığında yorum yapan bireylere yönelik , 15 Temmuz’da imalı bir biçimde “gülmekten yarıldım” dedi. Akabinde şu kelamlara yer verdi:

“Bitcoin 10’ların ortasında ve beşerler endişelendiriyor. Gülmekten Yarıldım !! Haftalık dalgalanmalara neden dikkat ediyorsunuz? Son birkaç aya bakalım hartım için! Çok şiddetli bir biçimde artıyor. 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon dolar olan BTC fiyatı iddiam konusunda hala olumluyum. MTC ve Apollo üzere altcoin üniteler on kat daha yükselecek. ”

Basın vaktinden itibaren, Bitcoin Fiyat Endeksi’ne nazaran, Bitcoin haftalık % 9 bedel kaybetti ve gün içinde neredeyse % 4 kaybetti. Ve şu an 10.300 doların çabucak üzerinde süreç görüyor. Tekrar de, ayın kripto para çizelgesi % 23’lük bir kar gösteriyor ve üç aylık mühlet boyunca % 100 artış gösteriyor.

Wall Street Journal’da yayınlanan bir rapora nazaran bu yaz, Grayscale Investments’in Bitcoin Trust fonu pazardaki en yeterli performans gösteren fon olarak yerini aldı. İştirakçilerine neredeyse % 300’ü bulan baş döndürücü getiri sağladı. İnternet medya organları ile yakın vakitte yapılan bir röportajda McAfee, bundan 10 yıl sonra “dünyanın hiçbir yerinde prestiji para olmayacak […] Her şey kripto para ünitesi olacak” dedi.

Diğer Bitcoin ve Altcoin Varsayımları Karizması kendisine büyük ün ve sempati kazandıran, tutkulu bir hükümet zıddı olan ve sıkı bir uğraş ruhuna sahip Mcafee, şu anda Küba’ya kaçmış durumda. ABD’de kendisine gelir vergisi kaçakçılığına dair suçlamalar yöneltiliyor ve davaları devam ediyor. Ayrıyeten ikinci defa Amerikan Başkanlığı için seçimlere adaylığını koydu ve bir kampanya yürütüyor.

Morgan Creek Digital Assets’in kurucu ortağı olan Bitcoin yatırımcısı Anthony Pompliano yakın bir vakitte, 2021 yılının sonunda bu ünitenin pahasının 100.000 doları vuracağını öngördü.

McAfee, doc.com Token (MTC) ve Apollo (APL) üzere altcoin üniteleri ile ilgili olumlu görüşler sunuyor ve onların paha kazanacağını varsayım ediyor. Bunun bilakis Amerikan yayın kuruluşu Max Keizer, altcoin fenomeninin bittiğini düşünüyor. Ona nazaran en son kripto para yükselişi devrinde tüm kripto bedelleri Bitcoin’e akacak.

McAfee’nin kripto para öngörüleri çok yüksek sayıları içeriyor. İki yıl evvel, Bitcoin 2020 yılına kadar 500.000 dolara varacak kestiriminde bulunmuştu ve bir argümana girmişti.

The post John McAfee: Bitcoin Düşüşü Kısa Vadeli appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu