Justin Sun’dan Duyuru Açıklaması

Kripto para dalının pazarlama konusunda tahminen de en ünlü ismi TRON kurucusu Justin sun. Daima olarak bölümde sahip olduğu iki kripto para Tron ve Bittorrent ile ilgili olarak ataklar yapan ve genelde geliştirmeden öte pazarlama faaliyetleri ile yürütüyor.

Bu mevzu ile ilgili topluluğu da harekete geçirmeyi çok güzel bilen başarılı isim, bu tarafıyla kimilerinden takdir alsa da, kimileri da Sun’ın yaptığı atılımların kesim için hiç de âlâ şeyler olmadığı görüşünde.

Biz de bunları gelin bir kenara bırakalım ve son yaşanan gelişmelere odaklanalım. Bu son yaşanan gelişmelerin başında gelen şey ise, Justin Sun’ın yeniden yaptığı bir öteki gizemli duyuru.

Başarılı isim, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada Warren Buffett ile çıkacağı yemeğe ithafta bulundu ve buna ek olarak bir de büyük olay muştusu verdi. Sun, şöyle konuştu:

”Gelecek hafta Warren Buffett ile yemek yiyeceğim. Lakin o haftanın en büyük gelişmesi bu olmayacak. Çok büyük bir şey yaşanacak. Sizler de takipte kalın.”

Bu duyurunun tam olarak ne ile ilgili olduğu bilinmese de, kripto para kesiminde önemli bir tesir yarattığı aşikar. Hatta o denli ki, bu gizemli duyuru TRON’u birinci 10 para ortasına tekrardan soktu.

Justin Sun’dan Duyuru Açıklaması yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu