Keiser: Bitcoin Altını Geride Bırakacak

Kripto para kesiminin en ünlü ve en büyük yatırımcılarından birisi olan Max Keiser’e nazaran Bitcoin, altından önümüzdeki devirde çok daha süratli büyüyecek ve bu alanda altını geride bırakacak.

Keiser’e nazaran, Bitcoin önümüzdeki yıllarda altına kıyasla en az 20-30 kat daha fazla büyüyecekken, hususla ilgili olarak yaptığı açıklamada usta yatırımcı bu noktaya dikkat çekti:

”Bitcoin önümüzdeki periyotta altından çok daha süratli büyüyecek. Zati bunun emarelerini daima olarak görüyoruz. Bundan sonraki periyotta de görmeye devam edeceğiz üzere duruyor. Öbür klasik finans piyasası uzmanları da sanırım bu mevzuda benimle paralel fikirlere sahipler ve onlar da Bitcoin’in çok artacağını düşünüyorlar. Elbette bunlar birer kestirim ve bir yerde de bekleyip görmek gerekiyor lakin Bitcoin’in altına nazaran çok daha uygun bir yatırım potansiyeline sahip olduğunu söylemek lazım.”

Keiser tıpkı vakitte altının hacim olarak çok daha ‘şişik’ durumda olduğunu ve o sebeple Bitcoin’in yatırım aracı olarak daha efektif olduğunu söyledi. Başarılı analist, kelamlarını ise şöyle sonlandırdı:

”Altının pahasını yüzde 1 arttırmak için vereceğiniz parayı hesap edin. Bu paranın 30’da 1’i ile Bitcoin’in kıymetini yüzde 1 oranında arttırabilirsiniz. O sebeple altında hacimler şu an için çok şişik durumda. Bankaların da zayıfladığı bir ortamda Bitcoin’in daha da süratli artmaması için hiçbir sebep yok. Bence Bitcoin, altını geride bırakacak.”

Keiser: Bitcoin Altını Geride Bırakacak yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu