Kripto Borsası Yanlışlıkla Stellar Kazandı

Büyük kripto para ünitesi borsası Binance, soğuk ve sıcak cüzdanlardaki birtakım parametrelerde değişiklik yapılmasının akabinde Stellar (XLM) ‘de kıymetli kazanımlar elde etti. Ezkaza bastığı Stellar coinleri fark eden borsa, bunları kullanıcılara dağıtmaya karar verdi.

18 Temmuz’da yayınlanan bir blog yazısında Binance, bilmeden bir yıl evvel yapılan soğuk ve sıcak cüzdanlardaki makul parametre değişikliklerinin akabinde ekstra Stellar (XLM) belirteçlerinde 9.0000.000 XLM (basında 775.000 $) meblağında kazanım elde ettiğini açıkladı. Borsa daha sonra hem XLM için çabucak destekleyici eklemeye hem de kazanılan XLM kazanımlarını tüm toplulukla paylaşmaya karar verdi. Gönderide ayrıyeten şunlar belirtildi:

“20 Temmuz’dan başlayarak Binance, Stellar (XLM) için belirlemeyi destekleyecektir. 40 günlük bir mühlet içinde Binance, Binance hesaplarınızdaki günlük XLM bakiyelerinin anlık manzaralarını alacaktır. Bundan sonra, 1 Eylül’de, bu anlık imgelere dayanan ortalama kullanıcı XLM bakiyelerini hesaplayacağız ve XLM esnetme kazanımlarımızın dağıtımını tamamlayacağız. ”

Haziran ayında kripto para borsası Binance, resmi Trust Wallet’i ademi merkeziyetçi ticaret platformu Binance DEX’te yayınladı. O zamanki duyuruya nazaran Trust Wallet, gelecekte Lightning Network üzere katman-2 ödeme protokolleri ve ayrıyeten esnetme hizmetleri için takviye başlatmayı planlıyor.

Bu hafta başlarında, blockchain birlikte çalışabilirlik protokolü Polkadot, protokolün deneysel bir versiyonu olarak fonksiyon gören Kusama isimli “kanarya ağını” tanıttı. Kusama, geliştiricilerin bir parazit inşa etmelerini ve kullanmalarını yahut Polkadot’un idaresini belirlemeyi ve öteki fonksiyonları gerçek bir ortamda test etmesini sağlayacak.

The post Kripto Borsası Ezkaza Stellar Kazandı appeared first on Kripto Para Haberleri Başkanı.

Başa dön tuşu