NBA, Esports Kulübü Cavs Legion ve UnitedCoin Ortaklığını Duyurdu

BTC MAGAZİN – Kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, ethereum haberleri, Blockchain haberleri, kripto para tahlilleri ve uzmanlardan piyasa yorumları

Ohio merkezli profesyonel basketbol kadrosu Cleveland Cavaliers (The Cavs), ilgili esports kulübü Cavs Legion GC ile birlikte, kripto para ünitesi firması UnitedCoin ile iştirak kurdu. Ulusal Basketbol Birliği (NBA), yeni iştiraki 15 Temmuz’daki bir basın açıklamasında duyurdu.

Ortaklığın UnitedCoin’in reklamını yapmak ve Cavs’e fintech dalına kripto para ünitesi ile giriş yapmak için kullanılacağı bildiriliyor.

Cavs için, bu iştirakin bir tarafının Cavs oyunları sırasında Rocket Mortgage FieldHouse içindeki LED tabela olacağı bildiriliyor.

Cavs Legion ’un UnitedCoin’i “Resmi Kripto Para Ünitesi Ortağı” olarak ilan edeceği bildirildi. NBA 2K’da, bu, UnitedCoin’in saha içi tabela ve formalarda gösterileceği manasına geliyor. Cavs Legion ayrıyeten, UnitedCoin’in markasını toplumsal medyada da kullanacak.

Basın açıklamasına nazaran, UnitedCoin hem fiat para hem de kripto para üniteleri ile telefon ya da e-posta yoluyla süreç yapmak için bir servis içeriyor. Şirket tıpkı vakitte hem fiat hem de kripto fonksiyonuna sahip olan bir Mastercard (NYSE:MA) bankamatik kartı da yayınladı.

UnitedCoin, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Değerler ve Borsa Komisyonu’na kayıtlı ve hala kabul kademesindedir. Teknik incelemesine nazaran, UnitedCoin klasik blokajlarla ilgili kimi sorunları argüman ettiği formda çözen yeni bir fikir birliği algoritması ve zincir yapısı kullanmaktadır.

Ajanslar tarafından daha evvel bildirildiği üzere Miami Dolphins, 11 Temmuz’da Litecoin’in takımın “resmi kripto para birimi” olduğunu açıklamıştı. Takım, hayranlarının kripto para üniteleriyle 50/50 çekilişine katılmaları için mesken stadyumu kioskları kuracak.

The post NBA, Esports Kulübü Cavs Legion ve UnitedCoin İştirakini Duyurdu appeared first on BTC MAGAZİN.

Continue reading on BTCMagazin

Başa dön tuşu