Kripto Para Analisti Selcoin: Bitcoin’de Akümülasyonun Son Aşamalarına Gelindi

Twitter’da Selcoin olarak bilinen kripto para analisti ve trader’ı, Bitcoin’e ait yeni değerlendirmelerini paylaştı. Analist, “48 saat içinde yeni ataklar başlayacak” diyerek son günlerdeki derin sessizliğin bozulacağının sinyalini verdi.

Selcoin, “Bitcoin’de akümülasyonun son etaplarına geldik. 48 saat içinde yeni ataklar başlayacak. Evvel silkeleme tamamlanır gerisinden üst istikametli seyahat başlar.” değerlendirmesinde bulundu.

“Silkeleme tamamlanır”a açıklık getiren kripto para analisti, silkelemenin aşağı istikametli olacağını ve bu hareketle long durumların patlatılacağını belirtti. “Tüm bunların akabinde üst istikametli hareket başlayacak” diye ekledi ve aşağı istikametli hareketin 8.940 dolar ila 9.300 dolar bandına kadar sert halde gerçekleşebileceğinin altını çizdi. “Fazla vakit kalmadı, hareketler başlayacak” diyerek de Bitcoin’deki son günlerdeki derin sessizliğin artık sona ereceğini söz etti.

Akümülasyon, söz manası olarak biriktirmeye karşılık gelirken, yatırım yahut harcama gayesiyle yapılan birikim için kullanılmaktadır.

Bitcoin fiyatı son 7 gündür 10.900 dolar ila 11.250 dolar ortasında konsolide oluyor. Bu konsolidasyon müddetinde fiyat 11.900 dolara kadar çıktı, lakin hacimsiz bir yükseliş olduğu için bu düzeyde tutunamayarak geldiği yere geri döndü. En büyük kripto para ünitesi yayın sırasında 11.247 dolardan el değiştiriyordu.

Haber İçeriği: Kripto Para Analisti Selcoin: Bitcoin’de Akümülasyonun Son Kademelerine Gelindi

Başa dön tuşu