Libra Projesi Başkanı: Facebook’un Kripto Parası Hayatları Değiştirecek

Kripto para kesiminin son devirde en fazla konuştuğu bahis olan Facebook (NASDAQ:FB) ve onun çıkaracağı kripto para ile ilgili olarak, işin başındaki isim olan David Marcus’dan bir açıklama geldi.

Facebook’un çıkaracağı ve bir dolara fikse olacak olan bu stabil kripto paranın başında bulunan isim olan Marcus, yaptığı açıklama ile Libra ve Facebook ekseninde yaşanan son gelişmelere değindi ve mevzuyla ilgili olarak baş karışıklıklarını giderecek ve süreci daha yeterli bir hale sokacak açıklamalar yaptı.

Marcus şunları söyledi:

”Evet, elbette beklediğimiz üzere, Facebook ve Libra’nın bu kripto para projesine ait birtakım bilgi külfetleri ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Ben de bundan sonraki süreçte tüm bu süreçleri gidermeye çalışacağım. Umarım başarılı olurum.”

Facebook’un kripto parasının elbette aldığı en büyük eleştri, merkeziyetsiz bir yapıya sahip olmaması. Hususla ilgili olarak konuşan Marcus, bu projenin eleştrilerin bilakis son derece merkeziyetsiz olacağını tabir ederken, Libra ağında çok sayıda çok sayıda bağımsız node operatörü olacağını ve ağın işleyişinden onların sorumlu olacağını söyledi.

Başarılı isim, bu istikamette yapılan kaygıları anladığını fakat Libra’nın nasıl opere olduğunu görünce, insanların da fikrinin değişeceğini söyledi.

Marcus son olarak Facebook’un bu kripto para projesinin muvaffakiyete ulaşması durumuda, dünyadaki bankacılık erişimi olmayan milyarlarca insanın hayatının değişeceğini ve bunun çok büyük bir şey olduğunu da kelamlarına ekledi.

Libra Projesi Lideri: Facebook’un Kripto Parası Hayatları Değiştirecek yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu