”Libra’ya Karşı Acil Önlem Alınmalı”

Çin Halk Bankası eski müdürü Zhou, kripto para ünitesi Libra ile ilgili yaptığı açıklamada Çin iktisadını muhafazanın gelecek ismine son derece kıymetli olduğunu ve kripto para ünitelerinin giderek daha fazla artan ilgi nedeniyle Çin’de kullanımının arttığını ve bu durumun Çin için risk oluşturduğunu açıkladı.

Libra ile ilgili olarak tedbirler alınması gerektiğini açıklayan Çin Halk Bankası eski müdürü Zhou, kendilerinin kripto para ünitesi yatırımları ile ilgili olarak yapılması gereken düzenlemeleri şimdi yapamadıklarını, bu düzenlemeleri yapmak için bir mühlet vakte muhtaçlıkları olduğunu kabul ediyor olsalar bile ülke iktisadının çok açık olarak kripto para maddelerinin çıkarılması için yeni adımlar atılmasını gerektiğini açıkladı.

Kripto paralar ile ilgili düzenlemelerin en kısa müddet içerisinde yapılması gerektiği ve bu bahiste Çin merkezi idaresinin acil kararlar alması gerekebileceğini açıklayan Çin Halk Bankası eski müdürü Zhou, kripto para yatırımları konusunda yapılması gereken düzenlemelerde Çin hükümetinin kısa müddet içerisinde bu hususta sonuç elde edebilecek olduğunu açıkladı. Libra hakkında bu yapılan binbirinci yasak ve tedbir açıklaması oldu.

Haberin devamı: ”Libra’ya Karşı Acil Tedbir Alınmalı” birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu