Max Keizer: Altcoin Fenomeni Bitti, Para Bitcoin’e Akacak

Amerikalı TV yayıncısı ve Bitcoin (BTC) boğası Max Keizer, CNBC ile yaptığı son röportajda, piyasa rallisinin altcoin’leri etkilemeyeceğini öne sürdü.

Keiser, kripto para alanının geliştirilmesinin, Segregated Witness (Segwit) ve Lightning Network’un kullanılmaya başlamasıyla zincir dışı ölçeklendirmenin dayanağıyla insanların bir bedel deposu olarak Bitcoin’in pahasını daha uygun anlamaya başladığını söylüyor. Keizer’a nazaran, bu durum kripto para sahiplerinin fonlarını en inançlı Blockchain’e (Bitcoin) geri getirmelerini sağladı.

Keizer, altcoin’lerin para kazandırmayacaklarını ve hatta yok olacaklarını, zira tüm paranın Bitcoin’e akacağını öngörüyor. Bitcoin’in piyasa hakimiyetinin yüzde 60’ı görmesiyle “altcoin fenomeni” bitti diyen Keizer, hakimiyet oranının yüzde 80 ile 90 ortasında bir noktaya gelebileceğini sav ediyor.

Kısa mühlet evvel tecrübeli trader ve piyasa analisti Peter Brandt, Bitcoin’in kıymetini artırmaya devam edeceğini, lakin bu bedel artışından altcoin’lerin faydalanamayacağını öne sürmüştü. Brandt, 2017’deki boğa piyasasından farklı olarak, Bitcoin’deki paha artışının başak hiçbir yere tesir etmeyeceğini söylüyor.

Haziran ayının sonlarında, ThinkMarkets’in baş piyasa analisti Naeem Aslam bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin’in 60.000 ile 100.000 dolar ortasında bir noktaya ulaşacağı öngörüsünde bulundu.

Haber İçeriği: Max Keizer: Altcoin Fenomeni Bitti, Para Bitcoin’e Akacak

Başa dön tuşu