Miami Dolphins’in Resmi Kripto Parası Litecoin Oluyor

Amerikan profesyonel futbol ekibi Miami Dolphins, 11 Temmuz’daki bir basın bültenine nazaran Litecoin (LTC) ünitesinin artık grubun resmi kripto para ünitesi olduğunu açıkladı. Miami Dolphins ve Litecoin (LTC) ayrıyeten, takımın yaklaşmakta olan 50/50 çekilişinin kripto ödemelerini sağlamak için, kripto ödemelerini hayır kurumuna bağışladığı Alito Payments ile de işbirliği yaptı.

Kripto para ünitesi kullanıcılarının Litecoin ve Bitcoin (BTC) ile piyango bileti satın alabilecekleri ve bunu çevrimiçi olarak ya da Hard Rock Stadium’daki kiosklar aracılığıyla yapabilecekleri bildiriliyor.

Litecoin ve Bitcoin, emsal teknik dayanaklara sahip kripto para üniteleri. Coin360 tarafından sağlanan bilgilere nazaran, Bitcoin basında 201 milyon doların üzerinde bir toplam MC ile piyasa hacmine nazaran bir numaralı kripto para ünitesi olarak uzunluk gösteriyor. Litecoin ise dördüncü sırada 6.37 milyar doların üzerinde bir hacimle hizmet veriyor.

Bahsedilen çekilişte rol oynamaya ek olarak, Litecoin’in Dolphins’in oyun içi markalaşmasında ve bir dizi reklam faaliyetinde görüneceği bildirildi. Litecoin’in yaratıcısı ve Litecoin Vakfı’nın genel müdürü Charlie Lee, bu iştiraki halkı Litecoin ve kripto para üniteleri konusunda eğitmek için kullanmayı umuyor:

Daha evvel haber kaynakları tarafından bildirildiği üzere Portekizli spor kulübü SL Benfica, Haziran ayında bilet ve ticari eserler için kripto para ünitesi cinsinden ödemeler kabul etmeye başladı. Kulüp, bu yeni ödeme seçeneğini kolaylaştırmak için kripto para ünitesi hizmeti Utrust ile iştirak kurdu. SL Benfica artık Utrust’un mahallî kartını (UTK), Bitcoin ve Ethereum’u (ETH) ödeme seçenekleri olarak kabul ediyor.

The post Miami Dolphins’in Resmi Kripto Parası Litecoin Oluyor appeared first on Kripto Para Haberleri Başkanı.

Başa dön tuşu