Pantera Capital’in CEO’sundan “Yok Artık” Dedirten Bitcoin Fiyat Tahmini

Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead, “yok artık” dedirten bir Bitcoin fiyat iddiasında bulundu. Morehead, 2022’nin sonuna kadar Bitcoin’in 356.000 dolara tırmanabileceğine inanıyor. Ona nazaran en büyük kripto para ünitesi şu ana kadarki logaritmik büyüme oranını devam ettirecek olursa bu seviyeyi görebilir.

Morehead, “Bitcoin fiyatı grafikte logaritmik olarak yıllık ortalama yüzde 235 üzere devasa bir büyüme oranına sahip. Bu oran Bitcoin fiyatını 2019 sene sonuna kadar 42.000 dolara taşıyacak. Biliyorum bu size çılgınca geliyor, lakin temel olarak yarısındayız. Bence o düzeyde sene sonunu bitirirsek tam on ikiden vuracağız. Bu durumda bir sonraki sene 122.000 doları ve 2022 yılında ise 356.000 doları görebiliriz.” değerlendirmesinde bulundu.

Morehead, fiyat iddiasına ek olarak Bitcoin ağındaki teknolojik gelişmelerden de bahsetti. Bitcoin ağında saniyede gerçekleşen süreç sayısındaki önemli kahırlara değinen Morehead, buna rağmen teknolojinin gelişmesiyle birlikte ağdaki süreç sayılarının da artış görebileceğini söyledi.

Onay almış bir Bitcoin ETF konusunda bakır ETF’lerinin onaylanmasının 3 yıl sürdüğüne değinen Morehead, “İnsanlar bakırı 10.000 yıldır kullanıyorlar değil mi?” diyerek bir Bitcoin ETF’sinin onay almasındaki gecikmenin olağan bir durum olduğunu belirtti. Pantera Capital’in CEO’suna nazaran, birçok altcoin başarısız olacak, lakin binlerce merkeziyetsiz uygulama başarılı olan uygulamaların ortasından çıkacak.

Haber İçeriği: Pantera Capital’in CEO’sundan “Yok Artık” Dedirten Bitcoin Fiyat Tahmini

Başa dön tuşu