Parabolik Geçiş İçin 20 Bin Doları Bekleyin

Bitcoin her ne kadar 14 bin dolar sonuna dayandığı sürecin akabinde bir ölçü geri sekse ve bu geri sekiş devam etse de, hala kripto para bölümünden umutlu olanların sayısı, umutsuz olanlardan daha fazla.

Bitcoin’in bu yaptığı harkeet ile bir sonraki fiyat gayesinin neresi olacağı konusunda yapılan yorumlar elbette ki çok çeşitli lakin genel geçer kabul gören yorumlara baktığımızda ise, karşımıza parabolik yükseliş süreci çıkıyor.

İlk olarak kripto para kesiminin usta ismi Peter Brandt’ın ortaya attığı bu teori, aslında Bitcoin’in dönemsel bazda parabolik fazlar çizdiğini ortaya çıkarmıştı ve bu tahlil önemli ilgi çekmişti.

İşte bu parabolik hareketin oluşması için olması gerekenler de bir bir tabir ediliyor. Öncelikle Bitcoin blok mükafatı yarılanmasıınn Mayıs ayı üzere olacağı göz önüne alınırsa, şu anda yeni bir parabolik fazın içinde olduğumuz tabir ediliyor.

İşte bu noktada, parabolik hareketin temel startını verecek ve kimilerine nazaran Bitcoin’i 60 bin dolara kimilerine nazaran ise 100 bin dolara taşıyacak olan hareket, 20 bin dolar bandı geçilince başlayacak.

Bitcoin’in tarihi rekorunu da kırması manasına gelecek olan bu düzey, bakalım kırılabilecek mi? Bu sayının ne vakit geleceği ise merak konusu.

Parabolik Geçiş İçin 20 Bin Doları Bekleyin yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu