Piyasa Hacmi Düşmeye Başladı

Bitcoin 12.000 dolar noktasından tekrar düşüş yaşaması ile kripto para pazarında yeni değişimler oldu. Kripto para yatırımcıları giderek düşüş eğilimi gösteren fiyatlar karşısında ne yapacak olduğuna karar veremezken, binlerce dolarlık yatırımların pahasının düşmesi ve buna bağlı olarak piyasa hacminde düşüşler yaşanması yatırımcıların başında karmaşıklığa sebep oldu. Kripto para üniteleri ile ilgili olarak bir müddettir devam eden fiyat düşüşü bugün 330 milyar dolar düzeyinden 319 milyar dolara düşen kripto para pazarı toplam genel piyasa hacminin düşmesine sebep oldu.

Bitcoin birinci sırada buna neden olmuş kripto para ünitesi olsada kısa bir mühlet içerisinde 11 milyar doların üzerinde bir kayıp yaşanmış olması, piyasa açısından rahatsızlık verici. Kripto para piyasasında devam eden tartışmalar yatırımcıların yansısını çekerken, analistler bu hususta tartışmalarda çoklukla piyasa hacminin daha düşük düzeyleri görebilecek olduğunu düşünüyor ve buna nazaran adımlar atmayı sürdürüyorlar.

Bir müddet evvel 400 milyar dolara çıkması beklenen kripto para pazarının bugün artık bu düzeyde olması, yatırımcılara satış yapma baskısı oluşturmak konusunda birinci sırada olan sorumlulardan.

Haberin devamı: Piyasa Hacmi Düşmeye Başladı birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu