Pompliano, Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak Diyor

Kripto para kesiminin en ünlü analistlerinden birisi olan Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatı ile ilgili olarak birtakım açıklamalar yaptı. Başarılı isim, yaptığı açıklamada bir kere daha Bitcoin ile ilgili olarak olumlu tabirler kullanırken, başkan kripto para ünitesinin yüz bin dolar olacağı tarafında yaptığı iddiayı da bir defa daha yineledi.

Pompliano, Yahoo’ya verdiği demeçte kripto para dalını temel manada çok âlâ günlerin beklediğini tabir ederken, bu günlerin sonucunda Bitcoin’in de çok önemli bir fiyat artışı yaşamasının muhtemel olduğunu söyledi.

Facebook’un kripto para projesi işine girmesi, öbür kurumsal şirketlerin Bitcoin ve kripto para kesimi ile haşır neşir olmaya başlamasının kesim için çok kritik şeyler olduğunun altını çizen Pomp, bu durumun dal için sevinçli günleri getirecek atılımlar olduğuna da vurgu yaptı.

Facebook’un dijital para cüzdanının birebir vakitte Bitcoin takviyesi sunmasının da ihtimal dahilinde olduğunu hatırlatan Pomp, şunları da kelamlarına ekledi:

”Facebook (NASDAQ:FB) bence kripto para işini Libra ile sonlu tutmayacaktır. Yakın gelecekte daha da kritik ataklar görebiliriz. Örneğin Bitcoin ve Ethereum ile tokenize edilmiş menkul değerler satışı da gündeme gelebilir. O hakikaten çok büyük bir gelişme olur. Bu ve misal şeyleri gelecekte kripto para kesimini inanılmaz yerlere getirebilir. Bence o sebeple Bitcoin 100 bin dolar olacak.”

Pompliano, Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak Diyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu