Samsung, Akıllı Telefonları için Ethereum Blockchain Yazılım Geliştirme Kitini Yayınladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung (KS:005930), akıllı telefonları için Ethereum Blockchain üzerine yazılım geliştirme kitinin (SDK) beta sürümünü geliştiricilerin kullanımına sundu. Kit, en yeni Galaxy serisi akıllı telefonlarda dApp ve taşınabilir Blockchain geliştirmeleri için ek araçlar sağlıyor.

Kit, Samsung’un Galaxy S10e, S10, S10 +, S10 5G ve Galaxy Fold modellerinde Ethereum Blockchain özelliklerini aktifleştirmek için bir sonraki adımı temsil ediyor. Şirket, Mayıs ayında bütçe dostu akıllı telefonlarına da kripto özelliklerini getireceğini söylemişti.

Kit, geliştiricilere kullanıcı hesaplarını yönetme, süreçler için dijital imza yetkilendirmesi ve süreç bilgilerini değiştirme yolları sunuyor. Ayrıyeten geliştiricilerin Trezor yahut Ledger aygıtları üzere soğuk cüzdanlarla da temas dayanağı sunuluyor. Samsung’un iş ortağı olan geliştiricilere ise daha fazla özelliğe erişim sunuluyor.

Samsung’un akıllı telefonlarını kripto dostu hale getirmek için çalışmalar yapması şirketin kolay bir pazarlama stratejisi olarak görülebilir, fakat bunun sonunda asıl kazanan kripto topluluğu olacak. Zira dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisinin bu istikametteki çalışmaları gelecekte daha fazla insanı kripto para piyasasına yönelmesine neden olabilir.

Haber İçeriği: Samsung, Akıllı Telefonları için Ethereum Blockchain Yazılım Geliştirme Kitini Yayınladı

Başa dön tuşu