Shiba ekosistemindeki yeni gelişme, SHIB talebini canlı tutuyor

Investing.com – Shiba Inu geliştirici takımı, heyecanla beklenen Shibarium projesiyle ilgili güncellemelere devam ediyor. 

Ekip, son olarak Shibarium Beta hakkında bir giriş makalesi yayımladı ve lansmanın çok yakında gerçekleşeceği muştusunu verdi.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada katman-2 projesi olarak geliştirilen Shibarium platformunun beta sürümünün piyasa sürülmek üzere olduğu bilgisi verildi.

Shibarium için tanıtım makalesi yayımlandı

Shibarium lansmanının çok yaklaştığına dair en büyük ispat yayımlanan tanıtım makalesi oldu. Bu makalede projeyle ilgili temel kavramlar açıklanırken ağ hakkında bilgi verildi. 

İletilen bilgilere nazaran Shibarium’un Ethereum Blockchain ağında geliştirilen bir katman-2 Blockchain olduğu anlaşılıyor. Buna nazaran projenin temel olarak Ethereum ağı güvenliğinden yararlanarak daha süratli ve daha az maliyetli Blockchain dışı süreçlerle kıymetli bir katkı sağlaması bekleniyor. 

Shibarium ile Ethereum tabanlı NFT’ler ile entegre olarak kurul fiyatlarının de düşürülmesi amaçlanılıyor. Projenin Shiba ekosistemi ve kripto alanı için kıymetli bir adım olabileceği düşünülüyor.

BONE, Shibarium’un lokal varlığı olacak

Shiba geliştirici grubu, daha evvel de Shibarium platformunda kurul ödemeleri ve yetki verenlerle doğrulayıcıları ödüllendirmek için BONE tokeninin kullanılacağını duyurmuştu. Son açıklamalarda platformun tek kripto varlığının BONE olacağı yinelendi. 

Bunun yanında Shibarium Beta lansmanı sonrası kullanıcılar, ağı test etmek için BONE test tokenlerini alarak özel test ağı portalına dahil olabilecekler. 

Sonuç olarak Shiba takımı, Shibarium Beta lansmanı için kesin bir tarih vermedi, lakin bir evvelki açıklamaya misal olarak projenin son düzenlemelerinin yapıldığını söyleyerek platformun açılışı için bir sorun olmadığını lisana getirdi.

Shiba takımı duyurusu, SHIB ve BONE piyasasında olumlu fiyatlandı

Kripto piyasalarında genel bir yükseliş trendi kelam konusuyken SHIB ve BONE, ekosistemindeki son olumlu gelişmelerle müspet fiyatlanmaya devam ediyor. 

SHIB, son 24 saatlik vakit diliminde %6 civarında yükselişle 0,00001 dolar bandında hareket etmeye devam ediyor. SHIB, son bir haftada ise %18,5 yükselişe sahip.

BONE ise dünden bu yana daha çok talep görerek %12,5 kıymet artışıyla 1,3 dolar bandına yükseldi. BONE, Kasım ayından bu yana devam eden yükselen trendinde yılbaşından sonra vites yükseltirken şu an Eylül 2022 devrindeki fiyat düzeyine geri döndü. 

Yazar: Günay Caymaz

Başa dön tuşu