Son Durum: Bitcoin (BTC), Ethereum, Tron Fiyatı

Bitcoin (BTC) fiyatı, 24 saatlik yükseliş piyasalarının akabinde yaklaşık 13.000 dolara yükseldi. Bu yükselişi Haziran’da da sürdürdü. Coin360’tan elde edilen bilgiler, kripto para ünitesi yatırımcıları için optimist bir tablo çizdi ve Bitcoin hala günlük kar konusunda lider pozisyonda.

Gün içinde Bitcoin BTC ünitesinin dolar fiyatı 12.666 dolar düzeyinde. Ünite pazartesi günü % 11 yükseldi. En yeterli kripto para 12.700 dolar sınırırnın altına hafif bir geri çekilmeden evvel, 12.707 dolar düzeyine kadar yükselmişti.

Bitcoin hakkında yeni ataklar karamsar teorileri ilerletti. Bu durum haftanın başlarında ortaya çıkan düşüş düzlemi nedeniyle gerçekleşti. Haber kaynaklarının bildirdiği üzere, usta tüccar Peter Brandt, BTC’nin yükseliş devri yararlarının % 80’ne kadar düşebileceğini savunarak ikazda bulundu.

O vakitten beri, Bitcoin (BTC) fiyatı 1.200 dolar yükseldi. Öteki kaynaklar bu parabolik faaliyetin “gerçek” bir geri dönüşe çevrilmeden evvel uzatılması gerektiğini belirttiler. Morgan Creek Capital Management’ın CEO’su Mark Yusko, CNBC’ye Bitcoin’in 12.250 dolar kazandığını söyledi. Ve bir varsayımda bulundu:

Bitcoin’in haftalık karları artık % 30 düzeyine otururken, aylık performans % 60’a ulaştı. Bitcoin etrafında toplanan coşku, Salı günü uzun vadeli altcoin pazarlarına yayılmaya başlamıştı, birinci yirmi kripto para ünitesinden birtakım üniteler % 5 civarında artmıştı.

Ethereum, Chainlink, Tron Ethereum (ETH), Bitcoin yükselirken düşük düzeyler görmüştü. Bu zayıflamadan sonra 300 dolar üzerine çıktı ve fiyatı 317 doları gördü. Öbür altcoinler daha az performans gösterdi. Chainlink (LINK) % 7.4 oranında düştü ve tıpkı devirde Bitfinex’in unus sed leo (LEO) ünitesi % 6.2 oranında düşüş gördü.

Tron (TRX), şirketin Pekin ofislerinde polis aramasının gerçekleştiği haberi duyulunca çabucak sonra % 3 düştü. Ve kullanıcılar, CEO Justin Sun’ı bir milyon dolarlık dolandırıcılık faaliyetine cürüm ortağı olarak gördü.

The post Son Durum: Bitcoin (BTC), Ethereum, Tron Fiyatı appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu