Tanınmış Piyasa Analisti: Son Döngü Bitcoin’in Piyasa Değerini 1 Trilyon Dolara Taşıyacak

Tanınmış piyasa analisti Willy Woo, 4 Temmuz’da Coinist Podcast’in bir kısmında konuştu ve Bitcoin’in geleceğine ait öngörülerde bulundu.

2013 yılında, Woo, Bitcoin’in piyasa pahasının 2025 yılına kadar 1 trilyon dolar düzeyine çıkacağı öngörüsünde bulunmuştu. O vakitten beri Bitcoin fiyatı 200 dolardan 20.000 dolara kadar yükseldi. Bitcoin’in piyasa kıymeti ise haberi hazırladığımız sırada 200 milyar dolara dayanmış, 199.5 milyar dolar düzeyinde seyrediyordu.

Woo, son döngünün Bitcoin’in piyasa pahasını 1 trilyon dolara taşıyacağını ve bir sonraki döngü ile altının piyasa pahasının geçileceğini söyleyerek öngörüsünü bir adım öteye taşıdı.

Coin360’ın datalarına nazaran, Bitcoin yılın başından bu yana bedelini yüzde 191 artırdı. Bu, Bitcoin’in epeyce başarılı bir yıl geçirdiğinin açık bir göstergesi. Başarılı bir yıla karşın Bitcoin’in piyasa bedeliyle asla pahalı metalleri geçemeyeceğini tez eden, altın üzere varlıkların destekçileri dijital varlığı ısrarla eleştirmeye, gaye tahtasına koymaya devam ediyorlar.

Woo’ya nazaran, altın, Bitcoin’in gelişiminin önündeki küçük bir pürüzden ibaret. Ona nazaran, Bitcoin dünyanın birinci internetin ana dijital para ünitesini temsil ediyor.

Analist, podcast’in son kısmında “Bankacılar bunun bir baloncuk olduğunu söylüyor, teknoloji uzmanları bunu bir karışıklı olarak görüyorlar, fakat tarih öğrencileri buna dijital çağın şafağı diyecekler” değerlendirmesinde bulundu.

Haber İçeriği: Tanınmış Piyasa Analisti: Son Döngü Bitcoin’in Piyasa Pahasını 1 Trilyon Dolara Taşıyacak

Başa dön tuşu