Tom Lee: Bitcoin Düşüşü İyiye İşaret

Fundstrat Küresel Advisers kurucu ortağı Thomas Lee, son Bitcoin (BTC) düşüş durumunun aslında sağlıklı bir durum olduğunu söyledi. Açıklamasını 14 Temmuz’da attığı bir tweet ile yaptı. Lee, tweet’inde, Bitcoin için Google (NASDAQ:GOOGL) aramalarındaki son düşüş grafiği ilgili tasaları de ele aldı. Şu kelamlara yer verdi:

“Bitcoin’in arama trafiğinin düşük olmasına gelince, bunun uygun bir işaret olduğunu düşünüyorum. Bu Bitcoin’deki artışa büyük bir yutturmacanın eşlik etmediği manasına geliyor. ”

Arama tahlili hizmeti Google Trends’e nazaran, Google’da ABD’den gelen Bitcoin aramaları, Haziran ayının sonundaki tepe noktalarından bu yana yaklaşık % 45 oranında azaldı.

Büyük kripto para ünitesi borsası Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao, 12 Temmuz’da Bloomberg ile yaptığı röportajda, son yükseliş periyodunun çoğunlukla toplam süreç hacminin yaklaşık % 60’ını oluşturan perakende yatırımcılar tarafından yönlendirildiğini söyledi. Zhao dedi ki:

“Daha süratli büyüyen kurumlar görmedik. […] Gördüğümüz şey her iki yerde de pikap yapmak. Bu kesime giren kurum sayısı şimdi 2019’da muazzam bir artış göstermedi. ”

Bloomberg ayrıyeten marj ticaretinin son büyüme için öteki bir katalizör olduğunu öne sürüyor. Haber kaynaklarının 11 Temmuz’da bildirdiği üzere, Binance, marj alım satım özelliği ortaya koydu ve yatırımcıların mevcut istikrarlarını teminat olarak kullanabilmelerini sağladı. Zhao yorumunda şu kelamlara yer verdi:

“Yıl sonuna kadar insanların çoğunluğunun marjı makul bir kapasitede kullanacağını söyleyebilirim. […] Dürüst olmak gerekirse kullanmak epeyce inançlı. Daha fazla süreç hacmi ve potansiyel olarak daha yüksek oynaklık olacak. ”

Haziran ayının sonunda, Thomas Lee, Bitcoin’in oynaklığının, tüccarlar için daha uygun bir halde uzun vadeli bir yaklaşım sergilemesini önerdi.

The post Tom Lee: Bitcoin Düşüşü Düzgüne İşaret appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu