Bitcoin 11.200 Dolar

Dün gece saatlerinde 12.070 dolar düzeyine yükselen Bitcoin bugün ise tekrar düşüş yaşadı. Kripto para ünitesinin son periyotta yaşanan kritik düşüşlerinden ötürü milyonlarca dolar kıymetinde kayıplar gündemde. Bitcoin fiyatı giderek düşüş eğilimini hızlandırmakta kararlı iken, yatırımcılar bu periyotta yaşanan düşüşlerin ne vakit son bulacak olduğunu ve bu düşüşlerden ötürü ettikleri büyük zararın ne vakit geri dönüş olarak kendilerine kazandıracak olduğunu soruyor. Bitcoin yatırımcılarının kısa mühlet içerisinde çok önemli çıkar elde etmesi beklenmese de kısa vadede 20 bin dolara hakikat gidiş olması ve bunun sonucunda yeniden yatırımcıların kazanacak olduğu söz ediliyor.

Bitcoin düşüşünün ne kadar devam edeceği konusunda yatırımcılar ve Bitcoin analistleri kesin bir tarih bilmiyor. Fakat kısa müddet içerisinde fiyatın balinaların yeni dayanakları ile birlikte yatırımcılarında alımlara en düşük düzeylerden tekrar yanaşması sonrasında yükseliş başlaması mümkün.

Milyonlarca Bitcoin sahibi kısa vadede beklentilerinin tekrar gerçekleşecek olduğunu düşünüyor ve fiyatların artmasını bekliyor. 11.200 dolardan 10.000 dolara düşüş olup olmayacağı da yatırımcıların korktuğu bir mevzu.

Haberin devamı: Bitcoin 11.200 Dolar birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu