Tom Lee: Merak Etmeyin Altlar da Hareketlenecek

Kripto para dalında alt koin yatırımı bulunan bireyler sahiden de ruhsal olarak güç günlerden geçiyor. Her ne kadar Bitcoin düzgünce bir artış gösterse de, bu ortada bugün Bitcoin önemli bir düzeltme ile yaklaşık 24 saat üzere bir müddette kıymetinin yüzde 20’sini kaybederek tekrar mega ralliye başladığı yer olan 10 bin dolar üstüne döndü, alt koinler bu artışın karşısında BTC karşısında önemli bir ezilme yaşadı.

Genel manada otoriteler Bitcoin’in düşmeye ya da yatay seyir göstermeye başlayacağı periyotlarda alt rallilerinin başlayacağını sav etse de, şu ana kadar pek de bu türlü bir durum olmadı. Hem Bitcoin dominasyonu giderek arttı, hem de Bitcoin düşse de alt koinler de düştü ve yatırımcısına pek de bir şey kazandırmayı başaramadı.

İşte kripto para kesiminin bu merak ettiği husus ile ilgili konuşan bölümün en önde gelen isimlerinden Tom Lee, altlarda paniğe gerek olmadığını ve rallinin başlayacağını söyledi ve şunları ekledi:

”Son devirde Bitcoin artışı altları nitekim de çok olumsuz etkiledi. Lakin bu trend geri dönecektir, dönmelidir de. Ben alt koin rallisinin başlayacağını düşünüyorum. Yalnızca biraz daha sabretmek gerek. Bitcoin’in fırsat verdiği anlar olacak ve o anlarda alt rallileri göreceğiz.”

Tom Lee: Merak Etmeyin Altlar da Hareketlenecek yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu