TRON’un Ofisine Polis Baskını!

Kripto para kesimi bugün TRON’dan gelen haberle kısa müddetliğine de olsa sarsıldı. Kesimin en ünlü ve en beğenilen para üniteleri ortasında yer alan TRON’un Çin’de yer alan ofisinin polis tarafından basıldığı tezleri toplumsal medyaya adeta bomba üzere düşerken, mevzuyla ilgili birçok basın kaynağından da epeyce farklı manzaralar paylaşıldı.

TRON’un ofisinde polisin birtakım kanıtlar aramaya başladığı argümanı, toplumsal medyada büyük bir süratle yayıldı ve bahsin TRON’un başını kedere sokacak bir şey olduğu tarafında birçok yorum yapıldı.

Ancak daha sonra devreye giren TRON kurucusu ve TRON vakfı lideri Justin Sun, tüm bu savları yalanladı ve şu an için bahis ile ilgili çalıştıklarını söyledi. Twitter üzerinden konuşan Sun, şunları söyledi:

”TRON’un başının kederde olduğu istikametinde yapılan tüm yorumlar palavra. Şu anda Bittorent ile ilgili bir proje için çalışıyoruz. Lütfen geçersiz haberleri yaymayın ve bu işe alet olmayın. Her şey denetim altında ve düzgün durumda.”

Daha sonra olayın farklı bir alt metni olduğu söz edildi ve Sun bir tweet daha atarak bu kuvvetli süreçte önemli zorluk yaşayan TRON çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu olaylar, TRON ağının kendi kripto parası TRX’i de pek etkilemedi. Kripto para dalının en pahalı 10. para ünitesi olan TRX, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 5’e varan bir artış yakaladı ve yatırımcısını mutlu etti.

TRON’un Ofisine Polis Baskını! yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu