Paribu’da Ethereum’a Dayalı Tether (USDT) Dönemi Başladı

Türkiye’nin en büyük kripto para borsası Paribu’da Ethereum’a dayalı Tether (USDT) periyodu başladı. Borsa tarafından yapılan duyuruyla Tether (USDT) yatırma ve çekme süreçlerinin Ethereum ağında ERC20 tabanlı olarak gerçekleştirilecek altyapının devreye alındığı belirtildi.

Yeni altyapının kullanımı öncesinde borsa cüzdanlarına USDT yatırma ve çekme süreçleri OmniLayer ile gerçekleştiriliyordu. Değişim ile birlikte USDT transferleri artık Ethereum ağında ERC20 USDT olarak da gerçekleştirilecek.

Tether, bir müddettir USDT’lerini Bitcoin’e dayalı OMNI’den Ethereum’a taşıyor. Ethereum Blockchain’ine geçiş yapılmasının en kıymetli nedeni ise USDT’nin tüm Ethereum ekosistemiyle çarçabuk entegre edilebilecek ve bu sayede daha fazla kullanım alanı bulacak olması.

Ethereum Blockchain’ine dayalı USDT’lerin toplam pahası 1 milyar doları aştı ve 1.5 milyar dolara dayandı ve bu istikamette gelen talepler Ethereum Blockchain’indeki USDT’lerin bedelinin daha da artacağını gösteriyor.

Tether tarafından ihraç edilen ABD Doları’na endeksli kripto para ünitesi USDT, yılın başından bu yana toplam piyasa pahasını büyük oranda artırdı. Yılın birinci gününde 1.8 milyar dolar olan USDT piyasa kıymeti 4 milyar doları aştı.

Haber İçeriği: Paribu’da Ethereum’a Dayalı Tether (USDT) Devri Başladı

Başa dön tuşu